Днес максималните температури ще бъдат между 6° и 11°. Облачността

...
Днес максималните температури ще бъдат между 6° и 11°. Облачността
Коментари Харесай

Зимата все още е топла

Днес оптималните температури ще бъдат сред 6° и 11°. Облачността ще бъде променлива, ще има и региони със слаби валежи от дъжд. В Източна България ще духа слаб, на морския бряг - сдържан югозападен вятър.
В планините ще доминира облачно време. Ще има и валежи като границата сред дъжд и сняг ще бъде на надморска височина 1700 метра – от дъжд. Слаб до сдържан северозападен вятър и оптимални температури в планинските ни курорти – към 5 градуса.

В неделя облачността ще е променлива, съвсем без превалявания. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Минималните температури в по-голямата част от страната ще са над нулата, а оптималните - сред 10° и 15°. В понеделник вятърът още веднъж ще се ориентира от югозапад и в източната половина от страната и в регионите на север от планините ще се усили. Облачността от запад ще се усилва и вплътнява. Във вторник ще завали дъжд. Със мощен вятър от северозапад ще нахлува по-студен въздух и до вечерта дъждът във високите котловинни полета на Западна България и в Предбалкана ще минава в сняг. В сряда вятърът ще се ориентира от североизток. Ще продължи да вали, в по-голямата част от страната - дъжд, в Предбалкана и високите котловинни полета - сняг. В четвъртък вятърът ще отслабне, само че ще остане най-вече облачно, тук-там в равнините – и мъгливо. На обособени места към момента ще има и слаби валежи, най-вече от дъжд.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР