Днес максималните температури ще бъдат между 22° и 27°.Облачността ще

...
Днес максималните температури ще бъдат между 22° и 27°.Облачността ще
Коментари Харесай

Съществено затопляне през новата седмица

Днес оптималните температури ще бъдат сред 22° и 27°.

Облачността ще е по-често забележителна, към и след обяд – купеста и купесто-дъждовна, с превалявания от дъжд. На обособени места ще прегърми. Временни разкъсвания на облачността ще има над крайните западни региони.



Ще духа слаб север-северозападен вятър, който късно вечерта в западната половина от страната ще се ориентира от югозапад.



По Черноморието облачността ще е забележителна, с превалявания от дъжд, след обяд и с гръмотевици. Ще духа слаб северозападен вятър.



Максимални температури 21-23°. Температурата на морската вода е 19-21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.



В планините облачността ще е забележителна, с превалявания от дъжд и гръмотевици. Ще духа сдържан до мощен северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 18°, на 2000 метра – към 12°.



През първата половина от новата седмица ще доминира слънчево време. Ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места, основно в Източна България и планинските региони, ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб от север. Температурите бързо ще се покачат и в сряда оптималните ще са сред 32° и 37°, по-ниски на морския бряг.

В четвъртък ще е най-вече слънчево. Вероятността за краткотрайни следобедни превалявания понижава. Температурите ще останат без основна смяна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР