Днес Луната преминава през знака Стрелец, където ще бъде до

...
Днес Луната преминава през знака Стрелец, където ще бъде до
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за 7 август

Днес Луната минава през знака Стрелец, където ще бъде до 21:39 часа българско време на 8 август. Този зодиакален знак, ръководен от Юпитер, по никакъв начин не намалява желанията и пристрастеностите ни. Но той е доста по-позитивно надъхан, радостен и мечтател за разлика от мрачния подозрителен Скорпион.

Освен това Стрелец е преносим знак, по-адаптивен и необятно скроен, със мощна религия в положителното, открит и почтен с хората. Затова и през идващите два дни Луната в Стрелец ще оказва доста по-позитивно въздействие, въпреки и не за всички. Но през днешния ден имаме още един прелестен ден с доста положителни звездни разположения – Луната е в съразмерен аспект с Юпитер в Овен, а по-късно денем и със Слънцето в Лъв.

Единствено в утринните часове Луната към момента е в дисхармоничен аспект с Меркурий в Дева, по тази причина е добре да се заобикаля пътешестване на дълъг път тогава – нараснала е заплахата от пътно-транспортни произшествия, неприятности с документи и разногласия. Стрелецът по принцип е знак, който се нуждае от повече независимост, има мощно възприятие за правдивост, жаден е за нови познания и далечни хоризонти.

Стреми се да бъде модел за подражателство на другите и да бъде почитан. Денят е удобен за образование, контакти с хора зад границата, пътувания, осъществяване и посещаване на концерти, за всевъзможни занимания и публични контакти.

Препоръчително е да не се прекалява безусловно в нищо, в това число и с алкохол. Уязвим е черният дроб и кръвообращението. В международен проект е нараснала заплахата от пожари и детонации. Не палете огън в гората.

Неделният ден е най-положителен и кондензиран с приятни прекарвания за родените под знаците и най-много през втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Стабилни сте прочувствено и физически, заредени с доста сила и ентусиазъм. Настроени сте за купони и занимания.

За вас денят е доста добър за фамилни тържества, спорт, излети измежду природата, креативен действия, духовни занимания, за посещаване на църкви / манастири и на всевъзможни места за забавление или придобиване на познания. С лекост ще поддържате връзка с хората. Ще се радвате на чудесни моменти с околните си, на доста пристрастеност и топлина в интимните връзки.

Луната в Стрелец и изключително през първата половина на деня, когато към момента е в провокационен аспект с Меркурий, може да се отрази по-неблагоприятно в прочувствен проект на родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади.

Избягвайте пътешестване през първата половина на деня, само че в случай че е неотложно, проверете дали не сте не запомнили значим документ / багаж и дали е в редовност автомобила ви – светлини, кабели, бензинова помпа, маркучи, ремък и така нататък

В прочувствено отношение някои от вас ще усещат мощно напрежение, волност и са вероятни по-остри разногласия, неверни преценки и неправилни решения. Не си разваляйте деня с огромни условия към близките. Не предприемайте и рисковани дейности. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР