Днес Левски представи Петър Хубчев като нов треньор на сините.

...
Днес Левски представи Петър Хубчев като нов треньор на сините.
Коментари Харесай

Хубчев разкри защо напусна България и заяви: Не искам да отварям тази рана, няма да се кланям на този или онзи

Днес Левски показа Петър Хубчев като нов треньор на сините. Бившият селекционер на България направи любопитен коментар за раздялата си с трикольорите, а също по този начин добави, че знае какво е Левски и няма желание да се кланя на “този или онзи”.

“Бих си разрешил да кажа няколко думи по друга тематика. Става въпрос за работата, която имахме преди този момент. Официалното изявление от футболния съюз беше, че съм колеблив. Това не е истина. Твърдо бях уверен, че както се развиваха нещата, не мога да работя повече там. Хората го знаят. Не е било на Великден, а е било доста преди този момент. За мен нещата завършват. Бих ви помолил да не разясняваме тази тематика, тъй като нищо положително няма да излезе. От цялото си сърце искам триумф на Балъков и два пъти повече на момчетата, с които работихме две години. Не желая да разтварям тази рана. Те знаят моето мнение. Ако някои от хората във футболния съюз желае да разяснява тази тематика, дано го направи”, сподели Хубчев, след което продължи по тематиката “Левски”.

“Знаем или най-малко аз знам доста ясно къде сме пристигнали. Знам какво се чака. Знам за напрежението. Не е нужно всеки ден или час някой да ме пита нещо. Знам какво би трябвало да създадем. Ще се опитаме да създадем това нещо, съгласно нашите визии. Ръководството е осведомено с нашите визии. Приели са ги. Искам да кажа, че няма да нарушим тези правила. Няма да се кланяме на този или оня, с цел да угодим на трети или пети. Най-важното е да убедим футболистите в нашите способи. Ако успеем, ще е триумф за нас”, разгласи Петър Хубчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР