Днес лекотоварното подразделение на Ford- Ford Pro, разпространи първата информация

...
Днес лекотоварното подразделение на Ford- Ford Pro, разпространи първата информация
Коментари Харесай

Ford представи спортните Ranger MS-RT и Transit Custom MS-RT

Днес лекотоварното поделение на Ford- Ford Pro, популяризира първата информация за новите спортни MS-RT версии на Ranger и Transit Custom.

От Ford споделят, че двата автомобила са създадени с концепцията да бъдат върхови оферти в своя свят на многофункционалните коли, като идват с редица промени и усъвършенствания в съпоставяне със общоприетите си фабричен версии.

ОСновните промени са свързани с интегрираните на дизайн и конструкционни решения от моторните спортове, спомагателни аеродинамични детайли, нови джанти, както и усъвършенствано окачване, което понижава отстоянието на Ranger MS-RT, който е с 40 мм по-широка стъпка, до пътя.



При Transit Custom MS-RT, който дебютира с нов Yellow Green екстериорен цвят, стъпката е увеличена още повече- +50 мм, прибавен е напълно нов заден спойлер, а 19-цоловите джанти са извънредни за новата трансформация.

Спортният ван получава също по този начин ергономични седалки с спомагателна странична опора, състезателен волан и други, и е разполагаем във разновидности с дизелов (с опция за AWD задвижване на четирите колела), зареждаем (PHEV) хибрид и напълно електрическо задвижване с 285 конски сили.

Ranger MS-RT е оборудван с неповторими за модификацията 21-цолови джанти, особено доработено окачване, аеродинамичен пакет, напълно нови седалки, състезателен волан с затопляне и други.



Ford Ranger MS-RT е оборудван с трилитров, V-образен, 6-цилиндров дизелов мотор, който генерира оптималната мощ от 240 конски сили и оптимален въртящ миг от 600 Нм. Предавателната кутия е 10-степенна автоматизирана, а задвижващи са и четирите колела (e4WD).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР