Днес, когато моята родина, както по времето на Хитлерова Германия,

...
Днес, когато моята родина, както по времето на Хитлерова Германия,
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Достойнството на Кралица Елизабет ме кара да осъзнавам трагедията на родината ми

Днес, когато моята татковина, както по времето на Хитлерова Германия, отново зае страната на злото в лицето на диктатурата на Путин, правейки го долно, тайно, крепостнически, неприлично, тъпо и позорно, тъкмо в този миг, гледайки тъгата, тъгата и уважениeто по времето на достойните и смелите непрекланящи глава пред злото, което символизираше кралица Елизабет, която е назначила за собствен пръв министър председател Уинстън Чърчил преди 70 години, тъкмо в този момент съзнавам както в никакъв случай нещастието на моята родна унищожена и смазана от комунистите и съветската страна татковина.

Тя си няма моята татковина своите почтени водачи, които до края на дните им да са в работа на България, каквото и да става и каквото и да им оферират.

Не мога да приема и в никакъв случай няма да приема, че сме някакво неприлично племе, което за кървави рушвети, каквито са в този момент парите на Путин, както са били обещанията на Хитлер в миналото, все ще избира страната на злото.

Какви цивилизовани хора сме откакто след 45 години комунизъм и 33 години посткомунистически гнет от които 20 години под натиска на възраждащата се съветска тирания, без значение, че сме официално измежду цивилизованите нации в Европейски Съюз, отново и отново избираме да сме на страната на злото?

Кралица Елизабет ни свързваше с предишното на достолепието, когато демокрацията и свободата се е заплащала с цената на живота с усмивка на уста, а ние не сме подготвени даже да се борим с най-малки жертви за достолепието си.

Затова ще сме небогати, презряни и последни, до момента в който не си върнем достолепието на свободни хора!!!

Бог да елементарни кралица Елизабет II и благодаря, че ме караше да си припомням за времената, когато мъжете и дамите са били велики със всеотдайност за положителното, а не със разбирателство със злото!!!

 

Стефан Гамизов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР