Днес кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева получи

...
Днес кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева получи
Коментари Харесай

Кметът на Трявна получи благодарности от КНСБ

Днес кметът на Община Трявна – госпожа Силвия Кръстева получи признателен адрес от Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България за добър обществен разговор. Адресът бе връчен персонално от Областния координатор на КНСБ – Габрово – госпожа Росица Йонкова и специалиста към Регионален съвет на КНСБ – Габрово – госпожа Цветомира Джепунова, които благодариха на госпожа Кръстева за ползотворното съдействие през миналата година и за отзивчивостта, която локалното управление постоянно е проявявало.

От своя страна, кметът на Община Трявна извънредно доста благодари за признанието и увери регионалните представители на КНСБ – Габрово, че съдействието и сполучливата работа сред двете институции ще продължат и отсега нататък и им пожела топли и светли Коледни и Новогодишни празници.  
КНСБ ще стачкува, в случай че има 15% съкращения в администрацията
КНСБ предизвести за митинги на държавни чиновници, в случай че се стигне до 15% понижаване на администрацията, както предлага съпредседателят н...

По време на партньорската среща, която двете страни организираха, бяха разисквани постигнатите договорености в държавно делегираните действия, както и провокациите, които стоят на дневен ред през новата година. В събитието взе участие също ръководителят на синдикалната организация на КНСБ при Община Трявна Теодора Кусева.  

Росица Йонкова благодари на кмета госпожа Силвия Кръстева за напъните, които тя и нейният екип поставят да доближат оптимално финансови средства до чиновниците в бюджетната сфера. Също по този начин, бе регистриран и положителният разговор сред работодателя и синдикалната организация на КНСБ в общинска администрация, където все още е реализирана извънредно висока синдикална компактност от над 90 членове.  

Засегнат бе и въпросът за неналичието на експерти по здравни грижи и дефицита на средства по делегираните бюджети в детско и учебно опазване на здравето, където макар дофинансирането от страна на Общината, заплатите остават под договореностите за сектора.  

Не на последно място бе регистрирана и ангажираността и отзивчивостта на управлението на общината за даването на икономическа информация, нужна на синдиката за групово договаряне и разбори на общинския бюджет за държавно делегираните действия.
Психическият тормоз на работното място е всекидневие за всеки пети българин
Всеки пети работещ в България е подложен на някаква форма на душевен тормоз на работното си място. За това сигнализираха от КНСБ, позов...

Още от ГАБРОВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР