Днес китайският производител на мобилна електроника Xiaomi направи важно изявление.

...
Днес китайският производител на мобилна електроника Xiaomi направи важно изявление.
Коментари Харесай

Redmi се отделя от Xiaomi и става самостоятелен бранд

Днес китайският производител на мобилна електроника Xiaomi направи значимо изказване. Компанията има намерение да отдели марката смарт телефони Redmi в обособен бранд . В формалния уебсайт на компанията се споделя, че на 10 януари тази година в Пекин ще се състои особено мероприятие, на което Xiaomi по-подробно ще разгласи проектите си за новия суббранд.



В продължение на доста години Redmi бе синоним на „народния смартфон“. В серията смарт телефони Redmi нормално са включени мобилни телефони с нелош хардуер, отлична самостоятелност и доста привлекателна цена. Много добър образец в това отношение са миналогодишните Redmi Note 5 и Note 5 Pro, както и по-новия модел Redmi 6 Pro. Мобилните телефони от тази серия обичайно се включват в класациите на най-хубавите смарт телефони от начално равнище.

Едновременно с обявата на новия суббранд, на 10 януари ще бъде показан и първият смарт телефон от новата комерсиална марка. Официалното рекламно изображение загатва, че той ще има камера с резолюция 48 мегапиксела. Да си напомним, че предходната година президентът на Xiaomi Лин Бин (Lin Bin) удостовери, че компанията създава мобилно устройство с 48 МР камера. По този метод, новият смарт телефон Redmi може да стане съперник на Honor View 20, показан през месец декември предходната година.

Това е вторият суббранд на Xiaomi. Миналата година компанията показа Pocophone за своите смарт телефони на европейския пазар. Първото устройство под този бранд бе Pocophone F1 с флагманската SoC Snapdragon 845.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР