Днес китайският гигант Geely Holding обяви създаването на изцяло нова

...
Днес китайският гигант Geely Holding обяви създаването на изцяло нова
Коментари Харесай

Гигантът Geely Holding с нова автомобилна марка. Първият модел ще бъде електрически пикап

Днес китайският колос Geely Holding разгласи основаването на напълно нова автомобилна марка. Новата компания се назовава Radar Auto, обявена е като такава, която ще бъде приключенска и с напълно електрическо портфолио модели, а първият й артикул ще бъде пикап- RD6.

От Geely Holding споделят, че Radar Auto е основана с концепцията за напълно нова световна потребителска група, представителите на която търсят коли, които са устойчиви и еко виновни, тъкмо каквито са техните завършения измежду природата.

Първият артикул на марката Radar Auto, която ще се възползва от всички софтуерни достояния на Geely, ще бъде 100% електрически пикап- RD6, който е плануван за произвеждане и с пазарно лансиране още преди края на тази година.

Към момента не се анонсират детайлности за Radar RD6, като е ясно единствено това, че електричесикят пикап ще бъде създаден въз основата на модулната платформа SEA (Sustainable Experience Architecture) на Geely, която предлага голяма независимост за дизайнерите и инженерите, включително и оформянето на в допълнение товарно поделение под прединя похлупак на автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР