Днес, китайският гигант BYD (Build Your Dreams), един от световните

...
Днес, китайският гигант BYD (Build Your Dreams), един от световните
Коментари Харесай

BYD стъпва в Турция

Днес, китайският колос BYD (Build Your Dreams), един от международните водачи в създаването и производството на електрифицирани (зареждаеми PHEV хибриди и 100% електрически BEV модели) разгласи, че е избрал компанията ALJ Turkey в ролята й на дистрибутор на продуктите й на територията на Турция.

Без да навлизат в детайлности и времеви рамки, от BYD анонсират, че след подписаното с турската компания писмо за планове, ALJ Turkey ще построи своя лична дилърска и комерсиална мрежа в страната, като ще предлага както леките, по този начин и лекотоварните пазарни оферти на китайската марка.

" Развълнувани сме да предложим нашата високотехнологична гама пътнически коли на клиентите в Турция ", разяснява Михаел Шу, общоприет управител и ръководещ шеф на BYD Europe и International Cooperation Division.

" Очакваме с неспокойствие да представим електрическата линия на BYD на турския пазар, като дадем опция на клиентите да изпитат върховите технологии за електрификация на BYD за първи път ", споделя Али Бозкурт, президент и изпълнителен шеф на ALJ Turkey. " Уверени сме, че гамата електрически коли на BYD ще бъде доста привлекателна за еко-отговорните консуматори в Турция ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР