Днес Китай е лидер в прилагането на технологиите за електромобилност. В

...
Днес Китай е лидер в прилагането на
технологиите за електромобилност. В
Коментари Харесай

Китайската Neta Eureka 03 - 800 км пробег с едно зареждане на акумулатора

Днес Китай е водач в използването на технологиите за електромобилност. В тази страна доста постоянно се демонстрират нови автомобили без мотори с вътрешно горене.
Електрическият автомобил Neta Eureka 03 е проектиран да се конкурира с най-добрите премиум коли в своя сегмент като тези на Tesla и дава обещание да изненада със своите благоприятни условия.

Не знаем доста за Hozon Auto. Можем да си спомним единствено няколко евтини електрически кросоувъри, асега идва новото му грандиозно развиване - Neta Eureka 03, с което производителят възнамерява да се конкурира с Tesla Model X. Но по-вероятно е Neta Eureka 03 да се дефинира на пазара като конкурент на Tesla Model 3.

На първо място за това би трябвало да помогне пробегът от 800 км. Вярно е, че този показател е изчислен в рамките на по-стария документ NEDC, който към момента е популярен в КНР, само че към този момент е отстъпил място на по-напредналите способи в други страни. Това значи, че в реалност Eureka 03 ще измине към 500 км, което към момента не е лош индикатор. Производителят обещава също динамично ускоряване до 100 км/ч за 4 секунди.

Какво друго можете да се каже за това ново китайско електрическо превозно средство? Дизайнът е впечатляващ, само че не особено запаметяващ се. Разбира се, предното осветление, както и линиите на вратиге изглеждат много извънредно. Но е трудно да се реши какъв брой от това ще се окаже приложено върху серийния автомобил, защото до момента е показан само концептуалния вид.

Производството е планувано за 2022 година. Цената е незнайна, само че Neta Eureka 03 определено ще излезе по-евтина от Tesla Model 3. Засега планът наподобява обещаващ, остава да не разочарова потенциалните купувачи...
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР