Днес Кирил Петков ми врътна много евтин номер. Попитах го

...
Днес Кирил Петков ми врътна много евтин номер. Попитах го
Коментари Харесай

Ивелин Николов: Днес Кирил Петков ми врътна много евтин номер - Топ новини


Днес Кирил Петков ми врътна доста на ниска цена номер. Попитах го в коридорите дали е правилно, че е пращал смс на Слави Трифонов с текст „ Аз арестувах Бойко Борисов “. Петков ми сподели, че след 10 минути ще дадат трибунка и тогава да заповядам с въпросите. Съгласих се с него и изчаках.

След 10 минути имаше трибунка на Политическа партия, на която Кирил Петков и Радостин Василев разказваха за задкулисие в избора на ръководители на парламентарни комисии. Изчаках ги, изчаках и въпросите по тематиката и му зададох моя за Слави Трифонов.

Оттам последва доста на ниска цена номер. Бившият министър председател, с който преди този момент имахме спогодба, съобщи пред всички, че въпросът ми бил образец за това по какъв начин се измества тематиката от великите му разкрития. Тогава що ме викаш на трибунката, актьор? Такова жалко шоу ме изненада.

За мен този човек въобще не е другар на истината и сигурно не бих разчитал на думата му за нищо. Дори за обикновени професионални връзки. Той си измисля сюжети и си ги разиграва без да му мигне окото.
Видеото, за което ви описвам, съм го разгласил в предния ми пост.

Ивелин Николов,фейсбук

Днес Кирил Петков ми врътна доста на ниска цена номер. Попитах го в коридорите дали е правилно, че е пращал смс на Слави Трифонов с…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР