Днес, като че ли сме свикнали да гледаме на дафиновия

...
Днес, като че ли сме свикнали да гледаме на дафиновия
Коментари Харесай

Жена започна да носи дафинов лист в чантата си, няма да повярвате до какво доведе това!

Днес, сякаш сме привикнали да гледаме на дафиновия лист само като на фалшификация в кулинарията. Не се замисляме обаче, че в древността растението е било одобрявано като амулет, с който се притеглят пари, благополучие и шанс.

Изумителна е силата на лавровите листа. Ако желаете да привлечете парите и шанса към себе си, не спирайте да четете.
 Ето какво се случва, когато сложите дафинов лист в брашното и ориза Ето какво се случва, когато сложите дафинов лист в брашното и ориза
Всички ние познаваме дафиновия лист. Това е една от най-често употребяваните подправки в кулинарията. Присъствието й разрешава на ястието...

Много е значима предварителната подготовка на листата, тъй че те да се заредят с сила и в действителност да ни донесат шанс. Освен дафинов лист, ще са ви нужни и малко парче зелен плат, червен конец и няколко етерични масла. За предпочитане е да бъдат портокал, босилек и пачули.

Когато избирате листата, доста внимавайте те да са здрави, да нямат пукнатини и цветът им да е компактен и кондензиран.

След като извършите подбора, капнете по една капка от маслата върху листата. Вземете парчето плат и увийте листата в него. Накрая завържете с аления конец и сте подготвени.

За да се осъществен желанията ви и този амулет да се зареди с подобаващата сила, нужни са му 24 часа, в които да престои на перваза на прозореца. На идващия ден освободете листата от плата, а него, дружно с конеца, изгорете.
 Дафинов лист за шанс! Невероятно, само че работи! Дафинов лист за шанс! Невероятно, само че работи!
Вярвате ли в поверия, суеверия, ритуали, талисмани и прочие? Ако до в този момент не сте се замисляли по какъв начин бихте могли да привлечете финансовото...

Колкото повече дафинови листа сте подготвили, толкоз повече мощ и сила ще има в тях. Преди да им намерите място в портфейла си, капнете по няколко капки от етеричните масла в самата бариера и едвам по-късно ги настанете на място, което сте им отредили.

Не е добра концепция да ги смесвате с банкноти и монети. За предпочитане е да бъдат в независимо поделение.

Ако забележите, че някое от листата бива с нарушена повърхнина, побързайте и го заменете с ново такова.

Носете този амулет със себе си и доста скоро ще усетите по какъв начин парите, шансът и щастието ще ви настигнат!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР