Днес жълт седмичник излиза с претоплена новина“ и разкрива същия

...
Днес жълт седмичник излиза с претоплена новина“ и разкрива същия
Коментари Харесай

ФАЛШИВА НОВИНА СЪС ЗАДНА ДАТА: Софи Маринова с аборт от братовчед на Фики! ИСТИНАТА САМО В BLIFE: Говори набеденият за баща на бебето Ивайло!

Днес жълт седмичник излиза с " претоплена вест “ и разкрива същия случай.

Щом абсурдът гръмна през 2014г., на 18 декември, същата година, репортерът на Blife - Методи Тодоров се свърза с набеденият за татко Ивайло, който отхвърли слуха.

Припомняме неговия роман, а изводите оставяме на вас:

Боксьорът Ивайло, който бе наклеветен за татко на детето на Софи Маринова, проговори единствено и само пред BLife. Младият мъж - братовчед на Фики Стораро, е засегнат от писанията по негов адрес и споделя, че нищо от написаното не дава отговор на истината.

Мълвата гласи, че 20 годишният мъж е бил в компанията на певицата, която купонясвала с сътрудници в столичен клуб.

След яки запивки и кръшни танци, двамата си тръгнали дружно, а на сутринта Ивайло се събудил в леглото на Софка. Да, но не. Младият мъж, който не живее в България, описа историята от първо лице и изрично акцентира, че няма нищо общо с ромската перла.

„ Отидох с Фики в студиото на композитора Оцко, където трябваше да записва песента „ Горе – долу”. Там бяха Преслава, Софи Маринова и татко му Тони Стораро. След като Фики свърши с уговорките си, тръгнахме към CLUB 33, където присъединяване имаше Азис”, описа Ивайло пред BLife.

„ Бяхме всички дружно. Аз обаче не седях доста време. Тръгнах си по-рано, тъй като трябваше да взема приятелката ми, която се забавляваше в различен клуб, и по-късно непосредствено се прибрахме в хотела”, изясни боксьорът извънредно пред Светския звяр.

„ Те са писали, че съм бил пийнал и съм се събудил в леглото на Софи Маринова, което е цялостна дивотия. Аз не пия алкохол. Как ще се напия?! Тя не е моят вид жена. Аз си падам по по-малки, приятелката ми е на 21 години”, разкри още мъжът.

Ивайло съобщи, че в действителност живее и работи в Германия. От известно време е спрял да се занимава с бокс и сега даже не тренира.

Не крие, че когато е видял обявата, е изпаднал в нервна рецесия. „ Един другар ми изпрати линк към новината. Първоначално не можех да допускам. Стъписах се”, сподели Ивайло.

„ Изключих си за няколко дни телефона, тъй като не знаех по какъв начин да реагирам”, добави още 20 – годишният юноша.

Приятелката му, която живее в София, в началото се смутила от писанията, само че по-късно, връщайки лентата обратно, се убедила, че всичко е добре скалъпена небивалица.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР