Днес извиках Порожанов и говорихме. Той каза, че е готов

...
Днес извиках Порожанов и говорихме. Той каза, че е готов
Коментари Харесай

Порожанов вероятно си отива


Днес извиках Порожанов и говорихме. Той сподели, че е подготвен да си подаде оставката. През 2004 година е имало друга партия на власт - за какво не са го осъдили те.Това сподели министър-председателят Бойко Борисов в студиото на "Лице в лице " по bTV "Програмата за къщи за посетители е доста добра.
Има доста места, където тези къщи си работят добре и се пълнят с туристи. Те са точно отвън огромните курорти и са в китни места, които имат потребност от това. В момента върви цялостна инспекция на полицията и прокуратурата. Проверяваме сега какъв брой туристическа такса е платена.
Всеки, който е нарушил закона, ще върне парите в троен размер и ще му се конфискува къщата. Има строги правила, които би трябвало да се съблюдават ", изясни още министър председателят.
"Сега очевидно Порожанов е на прицел и всички са се съсредоточили върху него. Аз ще го отстраня, само че 2004 година той не е бил част от никаква управническа форма. Той бива разпитван. Веднага ще му се вземе оставката, в случай че е нужно. Въпросът е, че виждате в другите партии по какъв начин нито един път не дадоха отговор на тези въпроси ", добави Борисов.
Министър-председателят благодари на всички медии, които разобличиха нередностите с жилищата и посочи това като част от свободата на словото.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР