Днес излезе информация, че в , Настимир Ананиев има общи

...
Днес излезе информация, че в , Настимир Ананиев има общи
Коментари Харесай

Слави с разкрития за NEXO

Днес излезе информация, че в, Настимир Ананиев има общи компании, а Асен Василев всеки ден е ходил в Това разгласи създателят на Има Такъв Народ Слави Трифонов пред Тошко Йорданов.

" Имам възприятието, че живеем в една неуместна страна, цялостна с неистини. Асен Василев излезе по една телевизия и сподели, че Бойко Борисов и президентът се виждат всеки ден.

 



" Когато излезе това с шкафовете на Бойко Борисов всички си траеха. Това е, по този начин стоят нещата. Настимир Ананиев има общи свързани компании. Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били доста близки, само че всички си траят, разяснява Трифонов.

 

От своя страна, Настимир Ананиев съобщи:

 

" Виждам, че отново жълто-кафявите “медии ”се пробват да вършат внушения по мой адрес!
Сега въз основата, че познавам Антони Тренчев.
Да, познавам Антони Тренчев, бяхме дружно народни представители в 43-то Народно заседание. Имахме и хрумвания за общи планове, за които не стигна времето да стартираме.
Също по този начин го познават депутатите и фрагменти на ГЕРБ Даниел Митов, Тома Биков и Петър Николов - които бяха дружно в управителния орган на друга политическа партия - не виждам жълто-кафявите да пишат за тях!
Знам, че #Триадата (Борисов-Гешев-Пеевски) се пробва да изопачи всяко зрънце информация с цел да наподобяват зле техните съперници - и да, аз съм техен конкурент!
Не им вярвайте!
Не мога да разясня случая с крипто компанията всъщност, защото не съм осведомен с детайлите! "

 

 

 



създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР