Днес искаме да ви представим някои доста любопитни за секса,

...
Днес искаме да ви представим някои доста любопитни за секса,
Коментари Харесай

Ето кои са най-странните факти за секса

Днес желаеме да ви представим някои много любопитни за секса, които може би не желаете да знаете! Да, колкото и да е забавна тематиката, има някои аспекти от нея, за които избираме да не приказваме или просто да забравим.

1. Пушенето повлиява и на секса. Онези, които не пушат, са по-издръжливи в леглото и по-лесно получават ерекция.

2. Сексът на пияна глава не е по-хубав. Много хора настояват, че когато си пийнал, сексът е по-хубав. Но съгласно учените това въобще не е по този начин. Когато сме пияни, реагираме по-бавно на полови тласъци, а някои изобщо не могат да вършат секс, до момента в който са алкохолно опиянени.
свързани новини12069на 31.10.2021
3. Женският оргазъм си има предопределение – да ти помогне да забременееш. Когато дамата получава оргазъм, стените на вагината вибрират по метод, който покачва възможностите на сперматозоидите да доближат до яйцеклетката.

4. Възрастните хора в днешно време вършат доста секс. Проучванията от няколко разнообразни медицински институции демонстрират, че през последните години хората над 65-годишна възраст са почнали да вършат доста повече секс.

5. Обонянието играе значима роля при секса. Приятната миризма играе основна роля при половото привличане и възбудата. Освен това......

6. Носът ви се уголемява по време на секс. Имаме поради някои от вътрешните елементи на носа, тъй че не се опитвайте да видите по какъв начин носът на колегата ви ще се уголеми идващия път, когато вършиме секс.

7. Някои презервативи се вършат с млечни артикули. Да внимават тези, които имат нетърпимост към млякото.

8. Средностатистическият пенис е дълъг 14 см. И най-важното е по какъв начин се употребява.

9. Според едно прочуване 12% от възрастните са правили секс на работното си място. Доста рисковано, в случай че ти не си шефът.

10. Окосмяването на пубиса те защищава от бактерии. Бръсненето усилва шанса от болести, свързани с бактерии, гъбички и други сходни вредители.

11. Вибраторите са били измислени като средство за лекуване. Те лекували “женската нервност “ през XIX век и нормално „ лекуването “ се правило от подготвени лекари.

12. В Гърция вършат най-вече секс. Не сме сигурни по какъв начин са го открили, само че отлично на съседите.

13. Китът има най-големия пенис измежду бозайниците. Средностатистическият наследник кит има пенис с размери от 2,40 м до 3 метра. Затова пък пенисът му е много тъничък за размерите си и има обиколка към 30-36 см. При всяка еякулация синият кит изхвърля 20 литра сперма.

14. Няма директна връзка сред размера на ходилата и размера на пениса. Нали знаете какво споделят: “Той има огромни ходила, значи.... носи огромни обувки! “. Господата с огромни крайници ще ни простят, само че няма връзка сред размера на ходилата и размера на пениса.

15. Жените по-често приказват мръсотии по време на секс. Или най-малко това е по този начин съгласно едно прочуване на “Плейбой “.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР