Днес индустриалният гигант Zhejiang Geely Holding Group () обяви, че

...
Днес индустриалният гигант Zhejiang Geely Holding Group () обяви, че
Коментари Харесай

Европа ще си има нова автомобилна марка. Полска, електрическа и с китайска технология

Днес индустриалният колос Zhejiang Geely Holding Group ( ) разгласи, че компанията е постигнала единодушие за лицензирането на SEA (Sustainable Experience Architecture) архитектурата си за напълно електрически коли на полската ElectroMobility Poland (EMP)- производител на електрически автомобили, който може да се похвали с поддръжката на локалното държавно управление.

С лицензирането на архитектурата си, а и с влизането си в съдействието под формата на софтуерен сътрудник, Geely Holding ще изиграе съществена роля в реализирането на самодейността по основаването на една напълно нова полска автомобилна марка- Izera.

Вижданията за бъдещето на ElectroMobility Poland във връзка с марката Izera планува създаването на няколко напълно електрически модела въз основата на модулната платформа SEA, която разрешава основаването на електрически автомобили с междуосие от 1800 до 3300 мм, като първото пазарно предложение ще бъде стилен SUV модел. Следващите стъпки в продуктовото развиване плануват комби от C-сегмент и хечбек.

За реализирането на самодейността си, от ElectroMobility Poland ще изградат напълно ново индустриално оборудване, в което ще работят 2400 индивида.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР