Днес Hyundai обяви, че Tucson, който предстои да бъде пуснат в

...
Днес Hyundai обяви, че Tucson, който предстои да
бъде пуснат в
Коментари Харесай

Hyundai Tucson и във версия мек хибрид

Днес Hyundai разгласи, че Tucson, който следва да бъде пуснат в произвеждане през този месец, ще бъде първата кола на марката, оборудвана с дизелова задвижваща система от т.н тип мек хибрид (48 V).

Новият Hyundai Tucson, създаден и произвеждан в Европа, който ще бъде стартиран на местния пазар през лятото на тази година, се явява поредна стъпка на марката в стратегията й за електрификация на портфолиото си, като в същото време обещава да преложи и допълнителни предимства във връзка с горивната икономичност и надлежно екологията.

Успоредно с въвеждането на новата хибридна система, Hyundai Tucson идва с обновен дизайн и още по-голямо общоприетоо и допълнително съоръжение за повишаване на сигурността и комфорта на борда. От компанията разясняват също по този начин, че гамата задвижващи елементи е актуализирана и модернизирана, като всеки един от двигателите дава отговор на стандарта Euro 6d, което ще направи бестселъра на марката в Европа за 2016 и 2017 година още по-привлекателен за потребителите.

“С нашата нова мека хибридна задвижваща система за нашия най-продаван модел, ние развиваме още повече тактиката си електрификация, с цел да създадем чистите технологии налични за още повече клиенти ”, споделя Андреас-Кристоф Хофман, вицепрезидент Маркетинг и Продукти на Hyundai Motor Европа. “Тази технология ще бъде налична с още други двигатели, като част от нашия богат микс електрифицирани решения ”.



Новата хибридна система прави дебют в комбинация с двулитров дизелов със 186 конски сили, като стартер/генераторът подпомага главния мотор с до 12 кВт при ускорение и рекуперира сила към батерията при понижаване на скоростта и задействане на спирачната система.

От Hyundai анонсират също по този начин, че нов мек хибриден вид ще бъде стартиран през пролетта на идната година, като той ще включва новия 1.6 литров Smart Stream дизелово мотор в Tucson.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР