Днес Hyundai Motor разпространи първите официални снимки и подрбоности за

...
Днес Hyundai Motor разпространи първите официални снимки и подрбоности за
Коментари Харесай

Електрическите спортист IONIQ 5 N дебютира с 650 конски сили

Днес Hyundai Motor популяризира първите публични фотоси и подрбоности за напълно новото си и първо по рода си спортно 100% електрическо пазарно предложение IONIQ 5 N.

От Hyundai споделят, че IONIQ 5 N е единствено началото на електрификацията на N-семейството коли на компанията и дават обещание още нови оферти.

В резултат на измененията по екстериора, включително и аеродинамиката, IONIQ 5 N се отличава от серийната версия на модела с нови пропорции и габарити, като отстоянието му от пътя е понижено с 2 сантиметра, купето е с 5 сантиметра по-широко и с 8 сантиметра по-дълго.

IONIQ 5 N е изпълнен с двумоторна задвижваща система, като предният от моторите е с мощ от 226 конски сили, а задният с 383 конски сили. Общата налична мощ е 609 конски сили, само че в режим Boost, тя доближава 650 конски сили.



Една от забавните нововъведения при IONIQ 5 N e неговата система за ръководство и надзор на батерията, която ще предложи особено конфигурирани режими на преподготовка за най-благоприятен температурен режим, включително Drag за работа с цялостна мощ, Track за допустимо най-ниска температура в продължение на повече обиколки, Sprint и Endurance.

Интегрираната на борда на спортния електрически автомобил батерия е с потенциал от 84 kWh, като презареждането й е опция с 350 kW. В резултат на това е допустимо генерирането на заряд от 10 до 80% за едвам 18 минути.

IONIQ 5 N, който идва със особено създадени за модификацията функционалности и системи като N Pedal, N Brake Regen, N Drift Optimizer, N Torque Distribution, N Launch Control и други, дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.4 секунди и оптималната скорост на придвижване от 260 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР