Днес Hyundai Motor анонсира многогодишен партньорски договор с Chelsea, според който автомобилният

...
Днес Hyundai Motor анонсира многогодишен
партньорски договор с Chelsea, според който
автомобилният
Коментари Харесай

Chelsea с нов автомобилен партньор. Вижте кой е той

Днес Hyundai Motor анонсира многогодишен партньорски контракт с Chelsea, съгласно който автомобилният производител става глобален авто сътрудник на клуба и ще участва с визията си на ръкавите на тениските на футболистите до 2022 година.

С новата и първа за територията на Великобритания самодейност, Hyundai Motor допълнително уголемява наличието си в света на огромния футбол, от който е част на национални и световно равнище през последните 20 години. От компанията споделят, че през договорните години, Hyundai ще работи в тясно съдействие с Chelsea в разнородни начинания и специални събития и условия за почитателите на клуба, следвайки упоритостта си да направи мобилността още по-лесна, а футболът по-достъпен за почитателите.

“Развълнувани сме да стартираме новото си партньорство с Chelsea- сполучлив и амбициозен клуб, който дава отговор на глобалното измерение и предизвикателния дух на Hyundai ”, разяснява Андреас-Кристоф Хофман, вицепрезидент на подразделението Маркетинг и Продукти на Hyundai Motor. “Точно както ние постоянно слагаме клиента на първо място, по този начин слагаме и почитателите на първо място в сърцата на нашите активности по време на нашия дъргосрочен ангажимент с футбола ”.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР