Днес HONDA разпространи първите снимки на новата прототипна разработка E PROTOTYPE, развита

...
Днес HONDA разпространи първите снимки на
новата прототипна разработка E PROTOTYPE,
развита
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Премиера за HONDA E PROTOTYPE

Днес HONDA популяризира първите фотоси на новата прототипна разработка E PROTOTYPE, развита въз основата на концепцията Urban EV от 2017 година и която е предходник на изцяло нов сериен модел с изцяло електрическо задвижване.

За E PROTOTYPE от HONDA разясняват, че е разработен с концепцията да бъде функционален и изчистен като дизайн, който да придава истинска уникалност. Отличителна особеност на новия първообраз са прибиращите се дръжки на вратите, камерите, заменящи класическите външни огледала, централно разположеният нв предния похлупак контактор за зареждане, диодното осъществяване на осветителната система и други.

Задвижващата система на HONDA E PROTOTYPE е изградена на напълно нова платформа, която дава обещание компактни пропорции, само че и просторен интериор, изпълнен в тази ситуация от марката в минималистичен жанр и с основен акцент върху внушителното издължено цифрово предно табло.

HONDA E PROTOTYPE е в положение да предложи автономност на придвижването от над 200 километра, а благодарение на система за бързо зареждане, батерията може да бъде презаредена с 80% за 30 минути.

От HONDA анонсират, че серийната версия на E PROTOTYPE ще бъде пусната в производство по-късно през тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР