Днес хиалуронът е достигнал до всеки един дом под формата

...
Днес хиалуронът е достигнал до всеки един дом под формата
Коментари Харесай

Време е за красота и блясък чрез хиалуроновите филъри

Днес хиалуронът е достигнал до всеки един дом под формата на кремове, гелове, лосиони и хранителни добавки. Той намира главно място в състава на множеството козметични артикули с грижа за кожата, тъй като тази неповторима субстанция освен разкрасява, само че и контурира и подмладява лицето.

Висококачествените, сложени от правилния експерт по пластична хирургия, който знае по какъв начин точно да сложи продуктите по характерни места на Вашето лице, устни и деколте, може направи по този начин, че да изглеждате по-млади, по-красиви и по-свежи.

Какво съставляват хиалуроновите филъри?

Хиалуронът (хиалуроновата киселина) е естествена субстанция, която се намира в нашето тяло. Неговата съществена характерност е способността му да свързва огромни количества водни молекули. Освен той това подтиква производството на колаген и еластин, което забавя процеса на стареене на кожата в дълготраен проект. Тъй като хиалуроновата киселина е незаменима част от нашето тяло, организмът ни я разпознава и приема като съвместима, за разлика от всички други вещества.

По този метод, въведена инжекционно в нашите тъкани, бръчките се изпълват и се възвръща гладкостта, стегнатостта и свежестта на лицето. Компенсират се изгубените размер и разтегливост на кожата, което се случва вследствие на стареенето. В допълнение получаваме лъчезарен тип на лицето, хидратирана и свежа кожа.

Може ли да се борим с бръчките посредством хиалуронови филъри?

Докато сме млади, лицето ни има овални и красиви очертания, ясно завършени скули и брадичка, които образуват триъгълника на младостта. Но стареенето и гравитацията водят до загуба на размер на мастните тъкани, намаляване на мускулите и сухожилията в подкожието на лицето. Дори костните структури са подложени на недоразвитост с възрастта.

Освен това кожата губи натуралния си колаген, еластин и хиалуронова киселина. Резултатите са инертност, дехидратация и изтънена кожа.

Загубата на компактност в централната част на лицето води до загуба на контура на скулите, вдлъбване и тъмни кръгове към бузите и очите. Долната челюст и брадичката към този момент не са толкоз добре обрисувани.  Лицето губи натуралните си пропорции, своята прелест и прохлада.

Хиалуроновата киселина възвръща изгубения размер, поддържа тъканите, възстановява младите очертания и тонус на лицето. Освен за заглаждане на бръчките спомага и за производството на колаген, хидратира лицето и връща блясъка на кожата.

Как се организира лекуването?

Лечението във ВИТА стартира с обзор от доктор експерт, който избира вярното количество и вида  филър.  Анализира и дефинира местата, които се нуждаят от отнасяне. След правене на самостоятелен проект се пристъпва към слагане на обезболяващ крем, който се нанася за 20 минути. Инжектирането на хиалуронов  филър се прави с извънредно фина игла или канюла, като след 10-15 минути сте подготвени да продължите с дневните си задания.

Има ли характерни грижи след процедурата?

Не се постановат строги ограничавания или режим след слагане на хиалуронов филър. Има въпреки всичко някои рекомендации, които ще облекчат възстановителния интервал и ще удължат резултата на процедурата.

В идващите 24 часа:   

- Не е целесъобразно да слагате грим или козметични продукти;

- Не би трябвало и да спортувате или правите тежка физическа активност, да посещавате сауна, парна баня или солариум;

 - Третираните места не би трябвало да бъдат разтривани и травмирани, само че се предлагат характерни масажи;

 - Може да охлаждате с лед, само че не непосредствено, а през плат, с цел да не се провокира измръзване на третираната кожа. Предпочитат се студени компреси;

- Удачен е банкет на препарати, съдържащи арника, както локално по този начин и перорално, за ускореното възобновяване от отоци и възможни синини.

След този първичен интервал можете да продължите с нормалната си грижа за кожата, както и с естественото си всекидневие.

Кога е верният миг за хиалуронов филър?

Най-хубавата вест е, че можете да започнете процедурите при първия знак за поява на бръчки, както и в случай че желаете да увеличите размера на вашите устни, скули или брадичка.

С грижа за всички, които желаят да посрещнат идните празници с прелестни лица и с наслада в сърцата, пластичните и естетични хирурзи във ВИТА приготвиха следното
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР