Днес граждани, рибари и природозащитници в Монтана са излезли на

...
Днес граждани, рибари и природозащитници в Монтана са излезли на
Коментари Харесай

БСП подаде срещу министър Стоянов заради проекта за фотоволтаичен парк в яз. Огоста

Днес жители, риболовци и природозащитници в Монтана са излезли на обективен митинг против дейностите на министъра на стопанската система и промишлеността Стоянов. Става дума за създаване на фотоволтаичен парк върху водите на язовир Огоста. Това написа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в профила си във Фейсбук, оповестиха от пресцентъра на партията.

" Още на 23 декември предходната година, от трибуната на Народното събрание разгласих дейностите на министър Стоянов за рискови, незаконни и в прорез с националния интерес на България. Тогава поех обществено ангажимент да алармирам правоохранителните органи. Направихме го. Парламентарната група на “БСП за България “ подаде сигнала ", написа още Нинова.

Нинова също по този начин " поздравява всички, които милеят за българската природа, за сигурността на хората и за националната сигурност и през днешния ден показаха позицията си ".

" Вярвам, че всички ще създадем нужното да спрем неуместните дейности на Стоянов преди да стане късно ", приключва Нинова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР