Днес GM и Honda обявиха, че ще пренесат на изцяло

...
Днес GM и Honda обявиха, че ще пренесат на изцяло
Коментари Харесай

GM и Honda ще разработват семейство достъпни 100% електрически модели

Днес GM и Honda оповестиха, че ще пренесат на напълно ново равнище, което планува създаването на семейство налични 100% електрически (BEV) модели.

Новите пазарни оферти на GM и Honda ще употребяват напълно нова световна архитектура, а във връзка с батерийната технология ще се употребяват решенията Ultium на GM.

Предвижданията на GM и Honda са за начало на производството- в милиони единици, от 2027 година, като в портфолиото модели ще бъдат включени и компактни кросовъри.

"GM и Honda ще споделят най-хубавите си технологии, дизайн и индустриални тактики, с цел да предложат налични и мечтани електрически автомобили в световен мащаб, в това число основни пазари в Северна Америка, Южна Африка и Китай ", разяснява Мери Бара, ръководител и изпълнителен шеф на GM.

"HONDA e ангажирана към постигането на нашата цел по въглеродна индиферентност в световен мащаб до 2050, което изисква намаляването на цената на електрическите коли, с цел да бъде направено пригежанието на електрически автомобил допустимо за по-голямата част от клиентите ", споделя Тошихиро Мибе, президент и изпълнителен шеф на Honda.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР