Днес Главната Мутра пак се показа с джипката, която се

...
Днес Главната Мутра пак се показа с джипката, която се
Коментари Харесай

Румяна Ченалова: Дотук с мирния протест от мен, с мутрите - по мутренски

Днес Главната Мутра отново се появи с джипката, която се оказа без платена застраховка " Гражданско отделение ", написа Румяна Ченалова в персоналния си профил във фейсбук.

Ето как продължава поста й:

И отново ни сподели че:
1.Няма да подава оставка.
2.Не стопира да работи
3.Протестите пречат на служителите на реда
4.Не би трябвало да блокираме кръстовища
5.Да си протестираме до изборите- това е демокрацията.

НЯМА ДА СТАНЕ!

Всяка вечер Борисов ни изправя - служители на реда против българския народ. И ние крещим " Оставка " до момента в който той и останалите мутраци, скрити в някое от свърталищата си се подиграват с нас, присмиват ни се, а след това се прибират да броят пачките в чекмеджетата си.
Мобилизирал е хиляди служители на реда, настанени в три софийски хотела, с цел да го пазят от народа и умерено припка с джипката по проведени от ГЕРБ групи благодарствени спектакли с обикновен сюжет.

Разчита на полицията и страха ни от репресии и безочливо отхвърля характера и смисъла на митинга и всенародния му темперамент. Останалите гербо - мутри в Народно събрание и Министерски съвет заемат величестени пози на олимпийски богове и просъскват, че сме кал, лумпени и отпадъци.

АЗ ОТКАЗВАМ ДА БЪДА ПОВЕЧЕ КРОТКА И МИРНА!
Властта произтича и принадлежи на народа.
Като част от българския народ аз ще водя война за конституционното си право и правата на всички ни!

А на служителите на реда предлагам да си спомнят в кого са се клели - в Мутрата или в майка България, в ГЕРБ или в българския народ. И да помислят против кого се изправят - против другари, майки, съпруги, деца!И за кого го вършат - за Българоубиеца, който няма да усили заплатите им, няма да ги пощади на следващия ден, ще ги гази и ще им се присмива както на нас. Властта Му ще падне. И след това отново ще би трябвало да се гледаме в очите, нали....

ДОТУК С МИРНИЯ ПРОТЕСТ ОТ МЕН!
С МУТРИТЕ - Пожарна охрана МУТРЕНСКИ! "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР