Днес гласувах за възможното добро управление на местната общност. Подкрепих

...
Днес гласувах за възможното добро управление на местната общност. Подкрепих
Коментари Харесай

Десислава Танева: Гласувах за възможното добро управление

Днес гласувах за вероятното положително ръководство на локалната общественост. Подкрепих хората с потвърдена честност и благоприятни условия за ръководство, с подобаващата начетеност и просветеност, с експертиза и професионализъм, оценени извън. Желая Сливен да се отличава с управленците си! И ние имаме опцията през днешния ден да го изберем! Във време на повсеместни дефицити в обществото, в Сливен имаме шанса да изберем персони с потвърдени благоприятни условия и образовани младежи, съпричастни с болките на нашия град. Имаме шанса от името на хората в Сливен да приказват образовани и възпитани хора, за които политическите пристрастия нямат значение и за които Сливен е избора на живот. Това съобщи националният представител Десислава Танева, откакто упражни правото си на избор.

„ Днес гласувах за индивида, който прави постоянно повече от обещаното; за индивида, който преодоля най-големите рецесии на общността - без звук, без фойерверки - безшумно, непретенциозно, само че безапелационно, оценен в цяла България. Гласувах за надграждане след кризите; за ръководство, без значение от рецесиите в държавната власт; за ръководство, което потвърди, че може. Такива хора също стават недостиг в обществените управляващи. Трябва да ценим такива управленци, тъй като всички планове и стремежи за по-добър живот могат те да осъществят “, съобщи Десислава Танева.

“Скандалът с държанието на един най-малкото неузрял и безконтролен заместител министър на електронното ръководство докара до решение на ЦИК за недопускане на машинен избор през днешния ден, което една част от обществото одобри за недопустимо. Убедена съм, че това ще ерозира доверието в изборния развой. Обръщам се към всички - въпреки всичко идете да гласувате - има представители на всички партии при броенето, има и видеонаблюдение на този развой. Вашият избор има значение. Излезте и гласувайте! ”.

Тя прикани всеки, който желае общината да се ръководи добре, от знаещите и способените, да отиде да гласоподава.

Десислава Танева упражни правото си на избор в I учебно заведение „ Хаджи Мина Пашов “ в Сливен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР