Днес Ford разпространи подробности за новата версия на компактния си модел

...
Днес Ford разпространи подробности за
новата версия на компактния си модел
Коментари Харесай

Ford KA+: Куп новости и първа кросовър версия

Днес Ford популяризира детайлности за новата версия на компактния си модел KA+, която ще бъде пусната в продажба в Европа по-късно през тази година. Базовата цена на автомобила, който за първи път ще се предлага и в кросовър версия KA+ Active, е определена на 9900 евро за територията на Германия.

Новият Ford KA+ ще се предлага с напълно новия трицилиндров 1.2 литров Ti-VCT бензинов двигател- версия 70 и 85 конски сили, и за първи път в историята на модела, с икономичен 1.5 литров TDCi дизелов задвижващ елемент. Вторият от моторите идва с оптималната мощ от 95 конски сили и оптимален въртящ миг от 215 Нм, като по този метод се гарантира приложимост на автомобила и при по-дълги пътувания.

С необятен интериор и съдържимост за петима, новите KA+ и KA+ Active ще предложат и увеличено общоприетоо и допълнително оборудване, като измежду главните акценти са консолидираното на инфо-комуникационната и мултимедийна систева SYNC 3, чистачки със датчици за дъжд, автоматизирани фарове и други.

Версията KA+ Active идва с увеличено с 23 мм отстояние от пътя, специфични екстериорни детайли, допълнително калибрирано окачване, 15-цолови алуминиеви джанти, както и по-високо стандартно съоръжение.



“През предходната година Ford продаде за първи път повече от 200 000 SUV автомобила в Европа и търсенето на SUV и кросовър модели в никакъв случай не е било по-високо. През тази година, нашият нов Ford KA+ Active ще направи кросовърите налични за още по-голям брой клиенти, с вдъхновяваща стилистика и високи технологии, които потребителите биха очаквали да видят в доста по-скъпи коли ”, коментират от Ford.

“Ford продаде повече от 61 000 представителя на KA+ от въвеждането на модела в края на 2016 и в този момент предлагаме на клиентите още по-голям избор с нашия първи дизелов двигател за KA+ за по-добра горивна икономичност и дарба за дълги преходи, както и напълно нов бензинов агрегат, който е по- еластичен в града, като всички те дават отговор на стриктните емисионни стандарти ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР