Днес Ford разпространи първите подробности да новите Transit Connect и Transit Courier,

...
Днес Ford разпространи първите
подробности да новите Transit Connect и Transit
Courier,
Коментари Харесай

Ford с първи подробности за новите Transit Connect и Transit Courier

Днес Ford популяризира първите подробности да новите Transit Connect и Transit Courier, които са част от продуктовата офанзива на марката, с която цялото търговско портфолио на компанията ще бъде актуализирано през идващите 18 месеца.

От Ford разясняват, че Transit Connect и Transit Courier са значима част от новото четиричленно семейство Transit, което даде опция на марката да се трансформира в водач на пазара на комерсиалните коли в Европа с повече от 276 000 продажби (+8%) от началото на годината.

Новите Transit Connect и Transit Courier, които ще бъдат налични за поръчка от пролетта на следващата година, идват с нов дизайн, обещават още по-ефективни задвижващи агрегати и нови съвременни асистиращи системи.

Новият Ford Transit Connect ще се предлага с изцяло нов 1.5 литровия EcoBlue дизелов двигател, а нуждаещите се от бензинов агрегат ще могат да изберат нова версия на интернационално отличеният еднолитров трицилиндров EcoBoost, който е оборудван със система за деактивиране на един от цилиндрите за възстановяване на горивната икономичност. Дизеловата версия пък ще може да бъде поръчана в композиция с нова осемстепенна автоматизирана предавателна кутия.

Новият Transit Connect, ще продължи да се предлага в две дължини, с съдържимост от до 3.6 куб.м и товароносимост от 520 до 890 килограма, и ще може да бъде оборудван с интелигентен ограничител на скоростта, системи Pre-Collision Assist с различаване на пешеходци, деен паркинг помощник и други.

Новият Ford Transit Courier, който е най-малкото предложение в фамилията Transit, ще дебютира с бордова инфо-комуникационна система SYNC 3 с по-голям, 6-инчов чувствителен на досег екран, 1.5-литров TDCi дизелов и еднолитров EcoBoost бензинов мотор, общоприета нова шестстепенна механична предавателна кутия и други.

Специално за търсещите възможно най-инсакта консумация на гориво, от Ford предлагат общоприетоо за дизеловия Transit Courier нов пакет, в който е включена и системата Active Grille Shutter за редуциране на времето за затопляне на мотора и подобряването на аеродинамиката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР