Днес Ford разкри допълнителни подробности за новия Focus ST, който ще

...
Днес Ford разкри допълнителни подробности
за новия Focus ST, който ще
Коментари Харесай

Новият Ford Focus ST подскача до 100 км/ч за 5.7 секунди

Днес Ford разкри спомагателни подробности за новия Focus ST, който ще бъде стартиран на пазара през това лято.

Оборудван с 2.3-литров EcoBoost бензинов двигател с 280 конски сили (+30 конски сили) и 420 Нм оптимален въртящ миг, и в комбинация със система за оптимално потегляне от място, новия Focus ST е в съсотяние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 5.7 секунди, което съставлява подобрение от 0.8 секунди в съпоставяне с предшественика му.

От Ford споделят, че в началото новият Focus ST ще се предлага във версия хечбек и с избор между 2.3-литров EcoBoost мотор с 280 конски сили и двулитров EcoBlue дизелов със 190 конски сили, както и с шестстепенна ръчна предавателна кутия. Версия със седемстепенна автоматизирана трансмисия за бензиновите петвратата версия и комбито ще се появат на пазара през есента на тази година.



Новият FORD FOCUS ST, който ще се създава в Германия, ще предложи на клиентите богато общоприетоо и допълнително оборудване, измежду детайлите на които ще могат да бъдат открити редица високотехнологични системи, в това число адаптивен круз надзор, адаптивни фарове, деен паркинг помощник, прожекционен head-up екран, инфо-комуникационната и мултимедийна система SYNC 3 и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР