Днес Ford потвърди официално, че след 2 седмици- на 12 ноември,

...
Днес Ford потвърди официално, че след 2
седмици- на 12 ноември,
Коментари Харесай

Изцяло електрически Ford TRANSIT с премиера на 12 ноември

Днес Ford удостовери публично, че след 2 седмици- на 12 ноември, ще станем свидетели на премиерата на изцяло електрическата версия на хитовия за марката многофункционален лекотоварен модел Transit.

От FORD анонсират, че E-TRANSIT ще дойде на пазара в миг, в който американските, а и други консуматори по целия свят, са готови да възприемат капацитета за една еко-отговорна разносна активност.

Според изследване на компанията, проведено в Съединени американски щати, Англия и Германия, потребителите изразяват увеличаващ се възторг към концепцията за разносна активност, реализиране с електрически транспортни средства. Повече от 60% от американците и 68% от англичаните са загрижени за влиянието върху околната среда, което имат автомобилите за доставки, което е с 12% повишение спрямо изследване, проведено по-рано през годината.

Повече от половината от интервюираните в трите страни споделят, че биха предпочели доставка с електрически автомобил в сравнение с такава, осъществена с кола с двигател с вътрешно горене, в случай че цените и времето за доставка останат едни и същи. 43% от американците и съвсем 50% от англичаните са подготвени да изчакат малко повече за доставка, в случай че тя се осъществява с електромобил.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР