Днес FORD обяви, че след първоначалната наличност на спортната ,

...
Днес FORD обяви, че след първоначалната наличност на спортната ,
Коментари Харесай

FORD започва да приема заявки за новото поколение на RANGER

Днес FORD разгласи, че след първичната наличност на спортната , компанията стартира да приема поръчки за закупуването на напълно новото потомство на емблемата на марката- RANGER.

Новият RANGER, за който от Ford разясняват, че ще бъде най-умната, способна, с съдбоносен дизайн и върхови високотехнологични решения генерация на модела, може да бъде поръчан в началото във версиите си Wildtrak и Limited, а първите доставки към клиенти се чака да бъдат осъществени при започване на идната година.

От Ford споделят, че версията Ranger Wildtrak е генерирала 60% от всички продажби на предходното потомство на Ranger. Новата генерация идва с трилитров, V-образен, шестцилиндров турбодизелов мотор с оптималната мощ от 240 конски сили и оптимален въртящ миг от 600 Нм, в композиция с 10-степенна автоматизирана предавателна кутия.

Wildtrak и Limited версиите на новия Ranger могат да бъдат оборудвани и с двулитров EcoBlue дизелов мотор в два мощностни варианта- 170 конски сили, в композиция с 6-степенна ръчна трансмисия, и 205 конски сили, с 10-степенна автоматизирана.

Новият Ranger, който беше показан публично в края на предходната година, идва с нарастване от 50 мм в междуосието и ширината си, се отличана с напълно нова предна решетка, C-образни диодни дневни светлини, също по този начин диодни задни светлини, матрични LED фарове, нови решения за обезопасяване на разнообразни по габарити товари, мултимедийна и инфо-комуникационна система SYNC™ 4 в композиция с 10.1- или 12-инчов екран, опция за осъществяване с два типа система за задвижване на четирите колела, нов селектор за избор на разнообразни режими на работа, система за видо-наблюдение към цялото транспортно средство, FordPass Connect интернет съгласуваност, отдалечено възобновяване на бордовата система и други.

Новата генерация на Ranger дава опция на потребителите и за спомагателна персонализация на своята нова облага посредством портфолио от над 150 спомагателни оферти, включително профилирани за работа, градска приложимост и завършения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР