Днес FORD обяви, че по време на ежегодното си събитие Go

...
Днес FORD обяви, че по време на ежегодното
си събитие Go
Коментари Харесай

FORD представя два нови хибрида след броени дни

Днес FORD разгласи, че по време на ежегодното си събитие Go Further, което ще се организира на 2 април, ще показа проектите си бъдещето на марката, включително ново развитие в региона на високите технологии, електрификацията и други.

От Ford анонсират, че по време на събитието ще бъдат показани напълно новите Fiesta и Focus EcoBoost Hybrid, като споделят също по този начин, че новото потомство умни коли на марката ще спомогнат за по-чистото и тихо бъдеще.

"Нашите нови Fiesta и Focus EcoBoost Hybrid са пример за отдадеността на Ford към това да предлага нови, по екологично устойчиви автомобили, съвременни технологии и висококачествено обслужване за нашите клиенти и имаме още доста образци за анонсиране в Амстердам през следващата седмица, а и по-късно ", коментира Стивън Армстронг, вицепрезидент на Ford Motor Company за районите Европа, Близкия Изток и Африка, и встъпващ в длъжността председател на Ford Европа.

Двата нови MHT (48-volt mild-hybrid) хибридни автомобила на Ford ще бъдат стартирани на европийския пазар през следващата година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР