Днес FORD обяви, че хитовият за марката модел FIESTA получава нова

...
Днес FORD обяви, че хитовият за марката
модел FIESTA получава нова
Коментари Харесай

FORD FIESTA вече и като хибрид

Днес FORD разгласи, че хитовият за марката модел FIESTA получава нова версия- EcoBoost Hybrid (48-volt), която дава обещание усъвършенстване в горивната изгодност от 5%, както и добавено наслаждение по време на управлението.

Новостите при FORD FIESTA, от който през миналата година в Европа са били реализирани 227 100 екземпляра, продължават с Adaptive Cruise Control с функционалност за автоматично спиране и тръгване при придвижване в интензивен трафик, система за разпознаване на пътните знаци, свързаност благодарение на системата за дистанционен мониторинг и управление FordPass Connect, нова 7-степенна роботизирана предавателна кутия и други.

Първата по рода си за модела и едвам втора в фамилията модели на Ford след трицилиндровата Ecoboost хибридна трансформация на Fiesta идва в две мощностни версии- 125 и 155 конски сили. Хибридната система обещава автоматичирана работа, като подпомога задвижването в изискващи моменти- като ускорение от място или рядко ускорение, и дозарежда батерията по време на спиране за последващата приложимост по захранването на вторичните бордови системи.

От Ford споделят, че както новата Fiesta EcoBoost Hybrid, по този начин и общоприетата версия могат да разчитат на спомагателна спестовност на гориво вследствие на консолидираното на пилотната система за деактивиране на един от трите цилиндъра на мотора при равномерно придвижване без натоварване. Последващото рестартиране на цилиндъра се реализира за минимални 14 милисекунди.

Оборудването на Fiesta е доразвито също така с функционалност Perpendicular Park Assist, системата Cross Traffic Alert с автоматизирано задействане на спирачната система при заплаха от удар с транспортно средство при излизане на заден ход от парко място, нови режими Sport и Trail към към този момент наличните Normal, Eco и Slippery за специалната версия Fiesta Active, аудиосистема B&O Sound System и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР