Днес FORD анонсира подробности за изключително специална версия на суперспортния

...
Днес FORD анонсира подробности за изключително специална версия на суперспортния
Коментари Харесай

FORD и Multimatic с екстремна версия на GT. Цената започва от 1.7 млн долара

Днес FORD анонсира детайлности за извънредно специфична версия на суперспортния си модел GT.

Новият план на марката се назовава FORD GT MK IV и е предопределен за употреба само и единствено на писта или затворен маршрут, като дава обещание върхово преживяване вследствие на неповторимата настройка на мотора, предавателната кутия, аеродинамиката, окачването и увеличеното си междуосие.

От FORD споделят, че в допълнение доработеният EcoBoost мотор на GT MK IV е в положение да генерира оптималната мощ от над 800 конски сили, интегрираната предавателна кутия е спортна, окачването е ASV (Adaptive Spool Valve) на Multimatic, а задната част на купето е в допълнение развита с long tail настройка.

Приемането на поръчките за следваща поръчка на GT MK IV към този момент са стартирали, като налични за закупуване ще бъдат единствено 67 ръчно съединени от Ford Performance и Multimatic представителя на автомобила.

Цената на Ford GT MK IV е избрана на най-малко 1.7 млн щатски $, като селекцията на евентуалните нови притежатели ще бъде финализирана през първата четвърт на идната година. Първите доставки се чака да бъдат осъществени напролет на 2023-а.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР