Днес Ford анонсира първите подробности за първия по рода си

...
Днес Ford анонсира първите подробности за първия по рода си
Коментари Харесай

Ford анонсира първи по рода си Ranger Plug-in Hybrid

Днес Ford анонсира първите детайлности за първия по рода си зареждаем (PHEV) хибриден Ranger, производството на който ще стартира през идната година и ще бъде стартиран на пазара при започване на 2025 година.

От Ford споделят, че Ranger Plug-in Hybrid ще предложи опция за придвижване в 100% електрически режим, като в това време ще бъде приятна и комфортна изненада за експертите, които се нуждаят от второстепенен източник на електрическа сила за зареждането на своите принадлежности.

" Ranger Plug-in Hybrid ще помогне на клиентите да създадат още една крачка към електрическото бъдеще с повече убеденост и благоприятни условия от когато и да било, като в това време ще продължат да бъдат отпред в нововъведенията и лидерската позиция в средноразмерния пикап сегмент с Ranger ", разяснява Ханс Шеп, общоприет шеф на Ford Pro Европа.



Задвижващата система на Ranger Plug-in Hybrid е изпълнена с 2.3-литров EcoBoost бензинов мотор, в композиция с електромотор и батериен модул който дава обещание опция за изминаването на над 45 километра в 100% електрически режим на работа. В същото време, пикапът резервира теглителните качества на останалата линия на Ranger от 3500 кг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР