Днес фалшивите новини са най-голямото предизвикателство. От БСП много умело

...
Днес фалшивите новини са най-голямото предизвикателство. От БСП много умело
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: БСП много умело използват фалшиви новини, за да ни атакуват ежедневно

Днес подправените вести са най-голямото предизвикателство. От Българска социалистическа партия доста ловко ги употребяват, с цел да ни нападат всекидневно. Така те съумяват да основават напрежение в обществото и да ни карат да влизаме в пояснителен режим, отсявайки непрестанно истината от лъжата. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов довечера по време на полемиката "Икономически вероятности пред България в подтекста на световните процеси ", оповестяват от пресцентъра на партия ГЕРБ.

Форумът се състоя в София и е проведен взаимно от Предприемачи ГЕРБ и Фондация "Ханс Зайдел ".



"Няма ли политическа непоклатимост, всички стопански достижения отиват на назад във времето. Политическите ни съперници желаят промяна на данъчната система и въвеждането на прогресивно подоходно облагане. Ако създадем това нещо обаче, ние рискуваме да загубим днешната непоклатимост и да станем непривлекателна дестинация за правене на бизнес ", изясни Цветан Цветанов.

По думите му в такива случаи си личи какъв брой значими са систематичните партии. "Ние осъзнаваме какъв брой значимо изискване е данъчната система за вложителите и желаеме да бъдем предсказуем сътрудник ", уточни зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов разяснява и тематиката с цените на горивата. "Цените към този момент вървят надолу, само че даже когато бяха достигнали най-високите си стойности, отново бяха надалеч по-ниски от тези по времето на държавното управление на Орешарски. По това време много по-ниски бяха и пенсиите, минималните и междинните работни хонорари ", регистрира ръководителят на ПГ на ГЕРБ.



Той е отбелязал, че заплатите в България може и да не са толкоз високи, колкото би ни се желало на всички, само че е значимо да се помни от какво състояние е била принудена Политическа партия ГЕРБ да тръгне през 2014 година, да се знае какво е ситуацията в този момент и какви са упованията за идващите години.

"За България и българската стопанска система предстоят най-малко още 2 доста положителни години. Това ще бъде подобаващ миг стопанската система да се разшири даже по посока насърчаване на нови бизнеси. След този добър интервал се чакат и компликации, само че те няма да са единствено за България. Очакват се даже разтърсвания в банковите системи по света ", съобщи по време на полемиката някогашният финансов министър Симеон Дянков.

Според него каквото е могла да направи България за влизане в еврозоната - го е направила. "Макар и Брекзит да е мъчителна тематика - излизането на Англия от Европейски Съюз може да бъде потребно в дълготраен проект, тъй като Обединеното кралство е било спирачка за много хрумвания и промени през годините ", разяснява Дянков и за край даде съвет на българите до влизането ни в еврозоната да теглят заеми в евро.

На собствен ред ръководителят на Предприемачи ГЕРБ Валя Чилова акцентира значимостта на тазвечершния конгрес и благодари на Фондация "Ханс Зайдел " за поддръжката към ПГЕРБ при провеждането на такива конгреси. Чилова разяснява и настоящи тематики като политическата непоклатимост в Европейски Съюз, Брекзит и проблемите на бизнеса в намирането на качествени фрагменти.

Представителят на Фондация "Ханс Зайдел " Богдан Мирчев е поздравил бизнесмените за дейната им позиция в стопански аспект и е подчертал, че тематиките за Брекзит, влизането на България в еврозоната и глобализацията на стопанската система са от изключителна значимост за българския бизнес.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР