Днес европейското подразделение на Ford разкри подробности за новостите за 2019 година

...
Днес европейското подразделение на Ford
разкри подробности за новостите за 2019
година
Коментари Харесай

Ford RANGER с нов мощен дизел и нова автоматична трансмисия. Тегли 15 каравани

Днес европейското поделение на Ford разкри детайлности за новостите за 2019 година при пикапа си RANGER, главните от които са свързани с въвеждането в портфолиото на нов мощен дизелов двигател и нова 10-степенна автоматична предавателна кутия.

При появяването си на пазара към средата на тази година, RANGER дава обещание да предложи не само повече мощ, само че и по-добра горивна изгодност и редица иновативни асистиращи технолотии.

Новият дизелов вид на Ford RANGER е двулитров EcoBlue, като максималната мощност на мотора е 213 конски сили (версии със 130 и 170 конски сили), а максималният въртящ миг е 500 Нм. В сравнение с 3.2-литровия TDCi елемент, показателите на новото предложение са съответно с 13 конски сили 30 Нм по-добри. В същото време, в композиция с новата 10-степенна автоматизирана предавателна кутия, новата трансформация обещава подобрение в горивната изгодност от до 9%.

Всеки един от представителие на новият RANGER, който общоприетоо идва в три версии на купето си- Regular Cab, Super Cab и Double Cab, разполага със система за задвижване на четирите колела инфо-комуникационна система SYNC 3, съгласуваност FordPass Connect, пионерна за сегмента си система Pre-Collision Assist с функционалност за различаване на пешеходци и образован ограничител на скоростта, а като допълнително оборудване е разполагаем деен паркинг асистент.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР