Днес Европейският съюз пое бодро по пътя на съветския такъв.

...
Днес Европейският съюз пое бодро по пътя на съветския такъв.
Коментари Харесай

Джамбазки: ЕС се раздели на ЕСССР и на Европа на Отечествата

Днес Европейският съюз пое бодро по пътя на руския подобен. Днешният ден е вододел.

На 9.09.2018 година се навършиха 74 години от окупацията на България от Съветския съюз. Тя бе последвана от политически репресии, лишаване на националния суверенитет, гонене на политическите съперници и налагане на политическа цензура. Скоро след тази окупация българите първи въстанахме против болшевишкия гнет - въстание, известно като горянски протести и горянско придвижване.

Унгария бе една от страните, които споделиха ориста ни, попадайки под руска окупация. Скоро след горянските протести в България Унгария бе първата страна от някогашния източен блок, която се подвига на гражданска война през 1956 година против интернационалния, по същността си глобалистки, диктат на Съюз на съветските социалистически републики.

Каква подигравка - през днешния ден Екологичен потенциал гласоподава да отнеме правото на глас на Унгария в Съвета на Европейски Съюз. Защото не хареса правото на унгарската нация да води своя национална политика посредством своето определено държавно управление, осъществено на приети, почтени и демократични избори. Това е фрапантна политическа цензура и наднационален диктат, целящи отнемането на глас на 10 милиона маджарски жители, които са равноправни жители на Европейски Съюз.

Свидетели сме на скандална недемократична политическа акция против законното унгарско държавно управление, определено с гласовете на унгарските жители. Свидетели сме на неприемлива външна интервенция във вътрешните работи на пълновръстен член на Европейски Съюз.

Европейски Съюз трябваше да съставлява съюз на суверени страни! А не федерален съюз от брюкселски провинции, в които европейската анонимна и неизбирана администрация може да постанова преходен политически инженеринг, стимулиран финансово от скандалния търгаш Джордж Сорос и мрежата му от платени лъжеграждански организации.

Когато не харесваш джендър акциите им, лишават ти правото на глас. Когато не искаш милиони афганистанци и африканци в дома си, лишават ти правото на глас. Когато не искаш ислямистко настъпление и културна и религиозна инвазия, лишават ти правото на глас. Когато искаш да пазиш и охраняваш границата си, лишават ти правото на глас.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР