Днес е вълнуващ ден за българската дипломация – за пръв

...
Днес е вълнуващ ден за българската дипломация – за пръв
Коментари Харесай

Всички погледи са вперени към Деси Радева и Бриджит Макрон

Днес е трогателен ден за българската дипломация – за пръв път от 10 години на публично посещаване в страната ни е френски държавен глава. Късно нощес във Варна кацнаха Еманюел Макрон и неговата брачна половинка Бриджит Макрон.
Погледите на всички обаче сремитено се насочиха не толкоз към президентите, колкото към техните съпруги и тоалетите, които избраха за знаковата среща.
Дрехите
Съвсем по линия на протокола за събития от сходен сан и двете дами бяха избрали семпли, относително изчистени рокли в ненатрапчиви цветове. Десислава Радева избра светлосиня рокля с дължина тъкмо над коляното. Кройката на тоалета следваше линията на тялото ѝ, а родните медии побързаха да я изкритикуват поради детайлите, които имаше по нея – двуреди копчета в долната част на роклята и къдри в края на тоалета. Да го кажем по този начин – една безусловно класическа рокля под коляното с права кройка би свършила още по-добра работа!

За разлика от Десислава, Бриджит Макрон бе заложила на права рокля в тъмносин цвят. Шареният акцент върху бюста ефектно демонстрираше афинитета ѝ към осъвременената класика. И стопираме с хвалбите до тук! Защо ли – тоалетът на първата дама на Франция стигаше надалеч над коляното. От мига на появявнето ѝ в общественото пространство е известно, че късите поли и рокли са уязвимост на Макрон, само че несъразмерната им приложимост по-скоро води до корист.
Официалният протокол за такива събития твърдо поддържа дължината над коляното, тъй като акцентирането върху голи крайници надалеч не загатва за дипломатичнос, а по-скоро за сериозен проблем. Така че пай минижуп на събития от сходен сан си е напряко фешън самоубийство.
Обувките
Съпругата на президена Радев също е пропуснала по някой различен подробност от протокола, като да вземем за пример чорапогащник. Той се явява наложителен съставен елемент при формалния дрескод, който се съблюдава при всевъзможни сезони. Освен това сандалите с отворени пръсти в физически цвят меко казано въобще не ни пречатлиха!
Тук даваме своята позитивна оценка за избора на обувки на Бриджит. Тя бе избрала типичен черни обувки на висок ток. И да, беше си поставила чорапогащник!

Коси и грим
И двете дами бяха заложили на повърхностно пуснати коси, а гримът им бе в топли, телесни тонове.

Рано тази заран в медиите бе публикувана фотография от подготовката на първата ни дама за срещата с фреските височайши посетители. Радева беше засечена в столичен фризьорски салон да подстригва косата си.

И с цел да не излеждаме прекомерно сериозни в умозаключение можем да кажем, че и двете дами сполучливо приковаха вниманието към себе си с грациозност и изчистена визия. Пък и най-важното е, че тука " всички парле ву франсе ", нали?:)
Сподели с товите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР