Днес е важен ден да продължим промяната - промяната на

...
Днес е важен ден да продължим промяната - промяната на
Коментари Харесай

Кирил Петков пред НС: Моята първа заповед ще бъде всеки в МС да влиза със зелен сертификат

Днес е значим ден да продължим смяната - смяната на мисленето и смяна в ръководството. Първата ни задача е всички да осъзнаем, че в случай че желаеме по-добро бъдеще за България би трябвало да работим дружно. Това съобщи от трибуната на Народното събрание Кирил Петков.

Заедно би трябвало да работим и с опозицията, когато приказваме за конституционни промени, промени в правосъдната власт, добави Петков.

Той очерта и главните цели на идващото държавно управление.


В област " Енергетика " :

- Трябва да се избегне увеличението на цената на тока за битовите консуматори от 1 януари
- Трябва да създадем всичко допустимо да понижим и цените за бизнеса.

Новата тактика би трябвало да се уповава на следните два правилото:

" Ниски цени за конкурентоспоспобност и комфорт на битовите консуматори, както и диверсификация. Не би трябвало да подвластен от никой. Гръцката връзка би трябвало да стане главен приоритет ", акцентира Петков.

В бранш " Здравеопазване:

- Да се преборим с коронавирус кризата;

Имаме два разновидността оттук насетне, сподели Петков:

- " Махаме зелените документи, не ни интересува имунизацията, затваряме си очите пред обстоятелствата на науката ".
- Другият вид: " Трябва да се имунизираме, непринудено, само че би трябвало да осведомяваме българския народ, че това е единственият път напред в случай че не желаеме да затваряме децата си, в случай че не желаеме да застрашаваме възрастните си родственици, в случай че не желаеме да пълним лечебните заведения ".


Моята първа заповед в случай че бъда определен за министър-председател ще бъде всеки в Министерския съвет би трябвало да има зелен документ.

" Защото не може дребният ресторант на ъгъла на София да би трябвало да изисква зелен документ от своите клиенти, а в Министерски съвет да се влиза без подобен ", стимулира се Петков.

Мотото на нашето държавно управление ще бъде " Нулева приемливост към корупцията. Нулева приемливост към всеки един лев, изхарчен непозволено ", съобщи още Петков.

Към опозицията, Петков се обърна с думите:

" Призовавам ви следете всяка наша стъпка, следете всяка наша неточност и разгадавам на вас да бъдете градивни и сериозни към нашите дейности. Когато приказваме за конституционните промени - дано забравим нашите персонални и политически цели, имаме национални ползи, за които сме виновни. Нека дадем на България едно същинско и почтено правораздаване ", сподели Кирил Петков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР