Днес е трябвало да бъде освободен земеделския министър /от квотата

...
Днес е трябвало да бъде освободен земеделския министър /от квотата
Коментари Харесай

ДНЕС ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕН ЗЕМЕДЕЛСКИЯ МИНИСТЪР, ТОЙ ОБАЧЕ ИЗЛИЗА В БОЛНИЧНИ. ЗАМ-МИНИСТЪРЪТ МУ БУРДЖЕВ ШАМАРИ ЗАМ-МИНИСТЪРА НЕКОВ В КАБИНЕТА СИ!

Днес е трябвало да бъде освободен земеделския министър /от квотата на Българска социалистическа партия Иван Иванов, депутатите са били подготвени за това шутиране, влезнало в графата „ промени в Министерски съвет “.

След уволнението на заместител министъра на земеделието Атанас Добрев преди ден, Просто /то/ Киро бил твърдо решен да разкара и министъра на земеделието.

Усетил, че главата му внезапно пада от раменете, министър Иван Иванов мигновено излязъл в болнични до 4 април т.г. с вярата да бъдат смекчени „ Политическа партия “ и да не го уволнят. Надеждата му се крепяла зиналите усти на Просто/то/ Киро и Асен да бъдат уместно напълнени, тъй като новите „ копринковци/узуновци “ били те – всичко минавало оттова. Под всичко – влизат и „ комплиментите “, казано евфемистично.

Въпреки че през днешния ден с болничните на Иван Иванов бе осуетено освобождението му, Българска социалистическа партия – Корнела била подготвена с нов аграрни министър, който да оглави министерството, откъдето пада една от най-големите лапачки. Умопомрачителни са рушветите, които се броят за назначение и други действия, пищят осведомени с „консумирането“ в министерството на земеделието.

Битката за лапане е толкоз огромна, че се е стигнало и до невиждан скандал в кабинета на един от заместител министрите на земеделието – Стефан Бурджев, научи АФЕРА от свои брилянтни високопоставени източници.

Другият заместител министър на земеделието Момчил Неков, прочут с прозвището си „ Феноменът Любимец 15/15 “, който преди време измести първия в листата на Българска социалистическа партия Сергей Станишев, се скарва грубо с сътрудника си заместител министър Бурджев в кабинета му и Бурджев му забива плесници, а бе, напряко си го набил. За какво може да са се скарали до пердах, сетете се сами.

Сега се чака 4 април, земеделският министър да излезе от болнични, че да го освободят. Ако несъмнено до тогава не се изпълнят някои „човки“ и мине метър.

Afera.bg

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР