Днес е представянето на цветовата схема на Ред Бул за

...
Днес е представянето на цветовата схема на Ред Бул за
Коментари Харесай

Сериозни промени в аеродинамиката на Ред Бул RB19?

Днес е представянето на цветовата скица на Ред Бул за сезон 2023 във Формула 1 и може би най-ранната версия на новия автомобил на международните първенци – RB19. От отбора няма удостоверение за премиерата на новия автомобил през днешния ден, само че съгласно слуховете RB19 ще е доста по-различен от предшественика си RB18, с който Макс Верстапен завоюва 15 победи през предишния сезон.

Очаква се, че 90% от аеродинамичния пакет на автомобила ще е изцяло нов, а първата дефинитивна версия на колата ще се появи най-рано на предсезонните проби в Бахрейн или даже за самото съревнование при започване на март.

Преди година, когато преди сезона имаше две тестови сесии Ред Бул и Мерцедес участваха в първата с „ доста недопечен ” вид на новия си автомобил, а за втората и за първото съревнование към този момент виждахме изцяло готовия нов болид.
 Утре афишират съюза на Ред Бул с Форд във Формула 1 Утре афишират съюза на Ред Бул с Форд във Формула 1
Очаква се, че през днешния ден на представянето на Ред Бул ще бъде обявена и огромната вест, че от 2026 година снабдител на задвижващи системи на отбора ще е американският авто колос Форд. Тази информация изтече през вчерашния ден, само че занапред следва да забележим дали ще се удостовери.
 Ред Бул ще се устоя единствено от спонсори Ред Бул ще се устоя единствено от спонсори
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР