Днес е последният снимачен ден на настоящия шести сезон на

...
Днес е последният снимачен ден на настоящия шести сезон на
Коментари Харесай

Днес приключват снимките на Откраднат живот

Днес е последният снимачен ден на сегашния шести сезон на Откраднат живот: Анатомия на гнева. Това стана ясно от обява на актрисата Неда Спасова в обществените мрежи.

Екранната сестра Райкова разкри пред почитателите си, че присъединяване й в актуалната порция от епизоди на здравната драма е към този момент завършило. „ А аз от нощес си приплаквам... Ревла. Изживях нещо извънредно в живота си! Нямам думи да опиша щастието и благодарността си! Благодаря на всички забъркани, включително и феновете! Простете ми, в случай че има нещо! Обичам ви! “, написа още актрисата.

"Днес ми беше последният снимачен ден в Откраднат живот. Точно когата наваля първият същински сняг. Едва ли има някаква метафора, по скоро е съвпадане. Още един значим план завърши. Поредният план, който повлече със себе си още месеци от живота ми. Започнахме да го снимаме в разгара на лятото, в този момент е зима.

Пет месеца не са малко, задоволително да привикнеш към нещо и към някой.. Време което прекарах в една постройка със хора с които станахме близки. Е, през днешния ден всичко завърши. Днес беше необичайно, леко тъжно. Не дадох тип, че се вълнувам. Сградата в никакъв случай повече няма да видя, уповавам се хората, които я обживяваха да ги видя. Ето това е отрицателната част на нашата специалност. След всеки план се чувставаш все едно завършва значима част от живота ти ", написа и екранната половинка на Спасова - Владо Карамазов.

Анатомия на гнева направи премиерата си в ефира на Нова тв през септември, като редом с това събра и част от почитателите на публична прожекция в Дома на киното. Съвсем скоро екипът на продукцията започва и национално турне за да се запознае и със феновете от по-големите градове отвън София.

Актьорите към този момент позираха за селфита в Пловдив и Стара Загора, а довечера е последната спирка от обиколката – Бургас.

„ Щастливи сме, че след големия триумф на прожекциите в София, ще можем да се срещнем с почитателите в страната и да споделим страстите от сериала. Разговорът сред актьори и аудитория е извънредно прекарване и за двете страни”, разяснява на старта на турнето продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР