Днес е първо заседание на 47-ото Народно събрание. Народните представители

...
Днес е първо заседание на 47-ото Народно събрание. Народните представители
Коментари Харесай

Какво заявиха новите депутати преди заседанието

Днес е първо съвещание на 47-ото Народно заседание. Народните представители се събират от 9.00 ч.

Какво обявиха някои от новите 240 депутати преди началото на съвещанието:

"В ход е подготовката на документално съдружно съглашение ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на влизане в Народното събрание за първото съвещание на 47-ия парламент.

"Видяхме се с Кирил Петков и Асен Василев. Разговаряхме по противоречиви въпроси имаме спогодба до неделя да почистим всичко. В ход е подготовката на документално съдружно съглашение ", съобщи Нинова, представена от.

"По множеството противоречиви въпроси намерихме схващане. Не са ясни имената на министри, преди съдружен съвет – не ", сподели Нинова.

"И сътрудниците от "Демократична България " и "Има подобен народ ", са съгласни първо да подпишем съглашение, след това да приказваме за имена и постове ", сподели Нинова.



"В нито един миг не е обсъждана кандидатурата ми за външен министър ". Това съобщи Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия, представен от БГНЕС.

"Участваме интензивно във образуването на външната политика на обединението. Имаме в доста огромна степен съвпадение на целите, изключително във връзка с Северна Македония ", сподели още Вигенин.

"Има подобен народ " влиза в този парламент с вярата, че най-сеттне разсъдъкът и разговорът ще надделеят. Надяваме се да успеем да дадем на българския народ това, което чака ". Това съобщи Виктория Василева от "Има подобен народ ".

Тя добави, че е въпрос на дни съдружното съглашение да бъде финализирано.



"Възраждане " ще е трезвият разсъдък в Народното събрание. Започваме да се борим още през днешния ден. Зелените документи би трябвало да бъдат отстранени. Целият свят и цяла Европа е полудяла, а ние би трябвало да останем трезви и да имаме разсъдък. Не е нужно да се изпада в крайности ". Това съобщи Цончо Ганев от "Възраждане ".

"Ние имаме кандидатури за всяка една от позициите, които би трябвало да бъдат определени през днешния ден ", добави той.

Той добави, че комерсиалният статут на лечебните заведения също би трябвало да отпадне. От "Възраждане " се оповестиха и срещу приемането на еврото.



Пред постройката на Народното събрание от рано се събраха протестиращи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР