Днес е първият учебен ден! Денят, в който толкова много

...
Днес е първият учебен ден! Денят, в който толкова много
Коментари Харесай

Напред, науката е слънце!

Днес е първият образователен ден! Денят, в който толкоз доста деца се разделят с игрите, лятната отмора, безгрижието, нарамват тежките ранички и прекрачват учебния предел. Това е денят, който ме изпълва с вяра. И знаете ли за какво? Омръзнало ми е да виждам към мен толкоз необразовани хора, с ниска просвета. Дори хора, които са на по-високи длъжности, ме отвращават с мисленето и ниския си разсъдък. Чудя се въобще по какъв начин са достигнали до такава степен?

Истината е, че има доста несправедливост по този свят, доста дивотия и нелепост, само че аз съм човек оптимист и ми се желае да имам вяра, че нещата ще стават по-добри, а не по-лоши!

Мили деца, във вас е вярата ми! Повярвайте, учебното заведение не е неприятно място, би трябвало да се постарайте единствено да го обикнете. Ще видите какъв брой доста другари ще срещнете...

Обръщам се и към всички родители! Възпитавайте обич и почитание към науката в децата още от дребни. Нека схванат, че учителите би трябвало да се почитат, както и родители, а учебниците не са цялостни с безсмислени неща.


Днес е прекрасен ден! Светлото бъдеще на България потегля на учебно заведение! Попътен вятър и доста триумфи! Ако моето обръщение доближи до най-малко няколко от вас, то аз ще бъда спокойна за България!

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР