Днес е новолуние и то се случва в знака на

...
Днес е новолуние и то се случва в знака на
Коментари Харесай

Новолуние е - запишете на хартия с молив всичките си желания

Днес е новолуние и то се случва в знака на Козирог.

Новолунието ще настъпи тъкмо в 21:36 ч, написа Woman.bg.

Козирогът е знак, който бихме споделили, че несъмнено знае по какъв начин тъкмо да се концентрира върху действителни и напъълно достижими цели. Козирогът е доста прагматичен и съответен знак, който може да трансформира даже мимолетните фантазии в " заземен ", удобен проект за деяние.

Затова това новолуние би трябвало да премине под знака на слагането на съответни цели, които да следваме през цялата година.

Как обаче да се научим да си слагаме цели и те да се сбъдват?

Всичко, което би трябвало да извършите, е да вземете лист хартия и молив. Запишете на хартия всичко, което желаете да постигнете през идващите шест месеца, само че номерът е да формулирате желанията си по този начин, че да звучат, като че ли към този момент се е случило и сте доста признателни за това.

Например: " Толкова съм щастлив/а и горд/а със себе си, тъй като отслабнах и тежа 53 кг ". След като запишете някои от вашите стремежи или цели, прочетете ги всички в тяхната целокупност и по-късно сгънете хартията два пъти. След това можете да оставите тази сгъната хартия извън на балкона или до прозореца, където лунната светлина може да я " вижда ". Също по този начин е значимо да поставите камък, кристал или раковина върху листа.

Много астролози поучават, до момента в който пишете всичките си стремежи, да слушате музика, която ви харесва и която повдига позитивните ви трептения.

Когато денят изгрее и слънцето влезе в контакт с вашия лист, приберете листа, където никой да не го вижда, не разказвайте на никого за това. На идващото новолуние вижте кое се е изпълнило. Тогава ще подмените с нов лист с стремежи. Някои неща се случват по-бавно и би трябвало неизменност. Друга причина да не се осъществен желанията ви е погрешно формулиране или в случай че по някакъв метод сте нарушили свободната воля на някого и ориста не желае да ви спомага.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР