Днес е кръщенето на бебето на принц Хари и съпругата

...
Днес е кръщенето на бебето на принц Хари и съпругата
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл пропускат кралски ритуали при кръщенето на бебето

Днес е кръщенето на бебето на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл. Редица традиции на кралската фамилия обаче няма да бъдат спазени, оповестява Би Би Си. Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор няма да бъде показан пред аудитория, както става нормално с кралските бебета в деня на кръщенето им. Церемонията ще е частна, като даже няма да бъдат оповестени имената на кръстниците на бебето.

 © БГНЕС
Традицията, която ще бъде спазена, е Арчи да бъде повит в същата дреха от набрана дантела, в която бяха кръстени братовчедите му - Джордж, Шарлот и Луи, деца на принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и за дъщерите на Зара и Майк Тиндал Мия и Лена.

Дрехата е нова, копие на обичайна, употребена за кралски кръщенета, като до момента е служила за тези церемонии в последните 11 години.

Оригиналната бебешка тога е създадена през далечната 1841 година и е послужила за кръщенета на десетки кралски бебета. За последно тя беше употребена през 2004 година, само че беше преценено, че е прекомерно нежна и кралицата разпореди да бъде непокътната, като се създаде копие.

Във Англия бебетата имат по трима кръстници. Кралските бебета нормално имат повече. Спекулации в английските медии настояват, че най-хубавата другарка на Меган Маркъл, канадската стилистка Джесика Мълрони може да е измежду кръстниците на Арчи, както и най-хубавите другари на принц Хари, братята Томас и Чарли ван Стробензий, с които е съученик.

Църквата на Англия не постанова ограничавания на броя на кръстниците, стига да са най-малко трима - двама от същия пол като бебето и един от противоположния пол.
 Мегън и принц Хари демонстрираха новородения си наследник Мегън и принц Хари демонстрираха новородения си наследник
Принц Хари и херцогинята на Съсекс демонстрираха за първи път новородения си наследник в двореца "Уиндзор ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР