Днес е големият ден, принц Хари ще се ожени за

...
Днес е големият ден, принц Хари ще се ожени за
Коментари Харесай

5 неща, с които Меган Маркъл и принц Хари нарушиха кралските сватбени традиции

Днес е огромният ден, принц Хари ще се ожени за своята годеница - американската актриса Меган Маркъл.

Във Англия текат последни мерки, а най-големите фенове на кралското семейство към този момент от няколко дни са се настанали пред замъка Уиндзор, с цел да си запазят места, откъдето ще следят сватбеното шествие след церемонията в катедралата "Сейнт Джордж ".

НАЙ-ДОБРИТЕ ТОАЛЕТИ НА МЕГАН МАРКЪЛ СЛЕД ГОДЕЖА

За никого не е загадка, че връзката на принц Хари с някогашната звезда от "Костюмари " внесе ужас и разруши визиите за това кое е разрешено и кое не в кралското семейство.

Първо, бъдещата брачна половинка на внука на кралица Елизабет II е американка, актриса, с няколко години по-възрастна от него и един път към този момент се е омъжвала.

Все неща, които преди години са скандализирали английското общество.

Припомнете си за историята на някогашния крал на Англия Едуард и дамата, поради която той се отхвърля от престола, американката Уолис Симпсън.

За разлика от времето на Едуард и Уолис, в този момент любовта е над всичко и кралицата даде разрешението си сватбата да се състои.

Тя, както може да се досетите, ще е по-различна от всички други кралски сватби до момента. Причините, за това изброява "Индипентънд ".

Кралицата даде единодушието си за брака на Хари

Кралица Елизабет назначи принц Хари за дипломат за младежта

1. Мястото на сватбата

Меган и Хари ще си кажат заветното "да " в катедралата "Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор, а не в Уестминстърското абатство, както се очакваше, написа английското издание.

Въпреки че двойката не е първата от кралското семейство, която го прави - последно там са се венчали принц Чарлз и Камила Паркър Боулс, това значи, че сватбата ще е доста по-малка от тази на Уилям и Кейт през 2011 година Максимумът на катедралата е 800 души.

Според представител на двореца Кенсингтън Уиндзор е доста особено място на принц Хари и по тази причина двойката избрала да се ожени там.

Братът на Меган Маркъл предизвести принц Хари да не се дами

Меган Маркъл - "свръхамбициозна и пресметлива " млада жена

2. Сватбената торта

По традиция кралските сватбени торти нормално са от сорта на плодови сладкиши. Но не и този път. Бъдещите младоженци са решили да подчертават върху пролетта, ето за какво тортата ще бъде с усет на лимони и бъз.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР