Днес е чудесен ден за преследване на вашите мечти и

...
Днес е чудесен ден за преследване на вашите мечти и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп

Днес е превъзходен ден за гонене на вашите фантазии и упоритости. Със Слънцето в Телец и Венера в Близнаци, вие сте изпълнени с креативна сила и оптимизъм. Това е идеалното време да започнете нови планове, да изследвате нови хрумвания и да се свържете с хората към вас. Луната в Рак през днешния ден ви предизвиква да се свържете с страстите си и да обърнете внимание на потребностите на околните си. Не забравяйте да отделите време за отмора и релаксация, защото Меркурий е в ретроградна фаза, което може да докара до възприятие на претоварване.

Овен (21 март - 19 април):
Днес можете да очаквате ентусиазъм и креативност, Овни. Със Слънцето в Телец и Венера в Близнаци, вие сте привлечени от хубостта и изкуството. Това е отличен миг да посетите художествена изложба, да вземете клас по изобразяване или просто да се потопите в креативен план. Не забравяйте обаче да останете практични, защото Меркурий е в ретроградна фаза, което може да докара до недоразумения или забавяния.

Телец (20 април - 20 май):
Честит рожден ден, Телец! Днес Слънцето влиза във вашия знак, отбелязвайки началото на вашия звезден сезон. Вие сте изпълнени с сила и възторг, подготвени да преследвате задачите си с непоколебима увереност. Със Сатурн във вашия знак, вие също сте доста дисциплинирани и виновни, което ви оказва помощ да постигнете триумф. Въпреки това, защото Меркурий е в ретроградна фаза, значимо е да бъдете търпеливи и да избягвате прибързани решения.

Близнаци (21 май - 20 юни):
В момента Венера е във вашия знак, Близнаци, което ви прави извънредно очарователни и отзивчиви. Хората са привлечени от вашата откровеност и неприкритост, което улеснява основаването на нови връзки и задълбочаването на съществуващите. Това е ужасно време да изразите възприятията си и да споделите мислите си с другите. Само не забравяйте, че Меркурий е в ретроградна фаза, тъй че внимавайте с думите си и избягвайте да вземате значими решения, до момента в който планетата се върне в директна посока.

Рак (21 юни - 22 юли):
Луната е във вашия знак през днешния ден, Раци, което ви прави по-емоционални и чувствителни от нормално. Може да откриете, че обръщате повече внимание на страстите си и се свързвате по-дълбоко с хората към вас. Това е идеалният миг да се погрижите за прочувственото си благоденствие и да се свържете с обичаните си хора. Тъй като Меркурий е в ретроградна фаза, може да се сблъскате с провокации в връзката, тъй че се уверете, че слушате деликатно и изразявате мислите си ясно.

Лъв (23 юли - 22 август):
Днес можете да очаквате доста благоприятни условия за напредък и развиване, Лъвове. Със Слънцето в съвпад с Юпитер във вашия знак, имате шанс и обилие на ваша страна. Това е отличен миг да разширите хоризонтите си, да научите нещо ново или да предприемете вълнуващо пътешестване. Само не забравяйте, че Меркурий е в ретроградна фаза, тъй че внимавайте с финансовите решения и избягвайте да вършиме огромни покупки, до момента в който планетата се върне в директна посока.

Дева (23 август - 22 септември):
Днес можете да очаквате работлив и ефикасен ден, Деви. Със Слънцето в Телец и Венера в Близнаци, вие сте цялостни с сила и мотивация да постигнете задачите си. Това е идеалният миг да организирате дилемите си, да създадете проект за деяние и да следвате рутина, която ви оказва помощ да останете фокусирани и проведени. Тъй като Меркурий е в ретроградна фаза, значимо е да бъдете търпеливи и да избягвате претоварването, с цел да предотвратите възприятието на стрес или прегаряне.

Везни (23 септември - 22 октомври):
Днес можете да очаквате хармонични взаимоотношения с другите, Везни. Със Слънцето в Телец и Венера в Близнаци, вие сте дипломатични и разбиращи, което улеснява намирането на общ език с хората към вас. Това е съвършен миг да изгладите всевъзможни недоразумения, да участвате в градивни диалози и да укрепите връзките си. Само не забравяйте, че Меркурий е в ретроградна фаза, тъй че внимавайте с връзката и избягвайте да вземате значими решения, до момента в който планетата се върне в директна посока.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември):
Днес можете да очаквате прозрения и саморефлексия, Скорпиони. Луната е във вашия знак, наблягайки вътрешния ви свят и потребностите на вашето прочувствено създание. Това е отличен миг да се впуснете в интроспекция, да разберете страстите си и да се справите с всички неизказани усеща. Тъй като Меркурий е в ретроградна фаза, значимо е да избягвате претоварването и да отделяте време за релаксация и грижа за себе си.

Стрелец (22 ноември - 21 декември):
Днес можете да очаквате вълнуващи благоприятни условия за завършения и проучване, Стрелци. Със Слънцето в съвпад с Уран във вашия знак, вие сте цялостни с новаторски хрумвания и неконвенционални мисли. Това е идеалният миг да излезете отвън зоната си на комфорт, да опитате нещо ново или да поемете по друг път. Само не забравяйте, че Меркурий е в ретроградна фаза, тъй че внимавайте с финансите си и избягвайте да вършиме огромни вложения, до момента в който планетата се върне в директна посока.

Козирог (22 декември - 19 януари):
Днес можете да очаквате работлив и ефикасен ден, Козирози. Със Слънцето в Телец и Венера в Близнаци, вие сте цялостни с сила и мотивация да постигнете задачите си. Това е идеалният миг да организирате дилемите си, да създадете проект за деяние и да следвате рутина, която ви оказва помощ да останете фокусирани и проведени. Само не забравяйте, че Меркурий е в ретроградна фаза, тъй че бъдете търпеливи и избягвайте претоварването, с цел да предотвратите възприятието на стрес или прегаряне.

Водолей (20 януари - 18 февруари):
Днес можете да очаквате вдъхновяващи срещи и просветляващи диалози, Водолеи. Със Слънцето в Телец и Венера в Близнаци, вие сте привлечени от нови хрумвания и вероятности. Това е отличен миг да посещавате семинари, да участвате в полемики и да се учите от другите. Само не забравяйте, че Меркурий е в ретроградна фаза, тъй че внимавайте с връзката и избягвайте да вземате значими решения, до момента в който планетата се върне в директна посока.

Риби (19 февруари - 20 март):
Днес можете да очаквате моменти на надълбоко съзерцаване и интроспекция, Риби. Луната е във вашия знак, наблягайки вътрешния ви свят и потребностите на вашето прочувствено създание. Това е отличен миг да се впуснете в интроспекция, да разберете страстите си и да се справите с всевъзможни неизказани усеща. Тъй като Меркурий е в ретроградна фаза, значимо е да избягвате претоварването и да отделяте време за релаксация и грижа за себе си.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР